Rețetă de supă de porumb cu cartofi și afumătură

 Borcilă Andreea
.

Rețetă de supă de porumb cu cartofi și afumătură. Următorul fel principal de mâncare are tot ce ai nevoie, de la arome și gust, pentru a-l mai încerca și a doua oară. Află din rândurile de mai jos cum poți pregăti una dintre cele mai bune supe!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Supele sunt printre cele mai hrănitoare feluri de mâncare, iar asta pentru că au vitamine, minerale și proteine. Cum ar fi să gătești un preparat care le are pe toate? Mai mult, gustul și aromele îmbietoare te vor îndemna să mănânci tot din farfurie!

Rețetă de supă de porumb cu cartofi și afumătură. Ingrediente 

  • 2 cartofi medii
  • 1 conservă porumb (400 g)
  • 100 g șuncă afumată
  • 1 ceapă albă 
  • 1 l supă sau apă 
  • ½ legătură pătrunjel 
  • 1 lingură unt sau ulei 
  • sare
  • piper

Rețetă de supă de porumb cu cartofi și afumătură. Mod de preparare 

  • Curăță ceapa, o toci mărunt și o prăjești în untul topit, cât să devină sticloasă. 
  • Adaugă șunca tăiată cubulețe și mai lasă pe foc mic 2-3 minute, până devine aurie. 
  • Pune cartofii curățați și tăiați după preferință. 
  • Toarnă supa sau apa și lasă să fiarbă 20-30 de minute, până când legumele s-au fiert.
  • Scurge bine boabele de porumb de lichidul din conservă și încorporează-le în supa fierbinte. 
  • Asezonează cu sare și piper, după gust, și mai fierbe câteva minute, fără să dai în clocot. 
  • Servește supa caldă și o decorezi cu pătrunjel proaspăt.  

Sursă foto: Profimedia

Citeşte şi: Supă de cocoș. Cele mai delicioase rețete

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton