Salată rece de paste, de post. Un preparat ușor și gustos

 Lupescu Anca
.

Salata rece de paste este un preparat de post și foarte delicios. Îl poți face după placul tău și poți adăuga în ea maioneză de post sau orice alt ingredient dorești.

Poți adăuga sos pesto, dacă nu ții post, sau parmezan ras, ceea ce îi oferă o aromă deosebită.

Pentru salata rece de post ai nevoie de:

350 g paste fundiță (farfalle)

50 g măsline verzi

50 g roșii uscate

sare

piper

avocado

ulei de măsline

oregano

roșii cherry

porumb (opțional)

1 lime

1 buchet de brocoli

Mod de preparare:

Pentru salata rece de paste trebuie să fierbi pastele conform instrucțiunilor de pe pachet, să le scurgi și să le lași la răcit. În aceeași apă poți adăuga brocoli-ul pentru 5 minute. Între timp, tai măslinele feliuțe și roșiile cherry. Avocado-ul se curăță și se taie cubulețe

Pui pastele într-un bol și peste ele adaugi maslinele, roșiile uscate, roșiile cherry tăiate în jumătate, brocoli, porumb, dacă dorești, ulei de măsline, sare, piper și oregano, după gust. Adaugi bucățelele de avocado și storci zeama de la jumătate de limetă, sau chiar una întreagă. Poți adăuga fulgi de chilli sau ulei picant, dacă dorești. Poftă bună!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton