Salată de boeuf - Rețetă orginală

 Martin Lorena
.

Salată de boeuf – Rețetă orginală. Atunci când ne gândim la perioada sărbătorilor de iarnă, involuntar ne vine în minte salata de boeuf făcută de mama sau bunica. Deși fiecare familie are propriul mod de a o prepara, eu am decis să vă prezint rețeta originală. Iată cum se pregătește și de ce ingrediente ai nevoie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În perioada sărbătorilor de iarnă, nu trebuie să lipsească de pe masa festivă celebra salată de boeuf. Aceasta are un gust absolut senzațional, este ușor de făcut și nu necesită foarte multă muncă. Îți vom prezenta cum se prepară cea mai bună mâncare pentru Crăciun.

Citește și: Rețetă de zacuscă dietetică cu vinete și ardei opărite

Citește și: Rețetă tort de post fără coacere.Simplu de făcut!

Citește și: Rețetă prăjitură Capriciul Doamnei.Un deliciu!

Citește și: Rețetă de papricaș de post.Ușor de preparat!

Salată de boeuf – Rețetă orginală – Ingrediente

  • 4 morcovi,
  • 1 rădăcină de pătrunjel,
  • 3 cartofi,
  • 1 țelină mică,
  • 2-3 castraveți murați,
  • carne de vită. 
  • muștar
  • ou
  • ulei

Salată de boeuf – Rețetă orginală – Mod de preparare

  1. Legumele se pun la fiert într-o oală încăpătoare, împreună cu carnea de vită. Acestea se lasă la foc mediu până când sunt complet fierte.
  2. Când sunt gata, se toacă cubulețe și se așează într-un bol mare. Acestea se amestecă foarte bine cu ajutorul unei linguri sau chiar cu mâna, pentru ca aromele să se îmbine.
  3. Acum ne vom ocupa de maioneză. Sfărâmă jumătate de cartof fiert și amestecă-l cu o lingură de muștar și gălbenușul unui ou crud. Acum adaugă ulei puțin câte puțin și amestecă bine, până când se formează o compoziție omogenă.
  4. Așează salata în forma dorită, acoper-o cu maioneză și orneaz-o cu frunze de pătrunjel, castraveți murați sau gogoșari, potrivit playtech.

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton