Descoperă magia sărbătorilor de iarnă strălucind în cele mai dorite piese din noua colecție Vero Milano

 advertising.ringier
.

Brandul prezintă o selecție de ținute festive şi versatile pentru ca tu să atragi privirile indiferent de ocazie – fie că încă mai colinzi magazinele pentru a găsi cadourile perfecte pentru cei dragi, fie că te pregăteşti de petreceri. 

O creație romantică adecvată temperaturilor joase, rochia Vero Milano din tulle negru cu pulover exprimă eleganța supremă a micuței rochii negre, acum reinterpretată.

Design-ul prezintă un pulover din tricot pentru un confort termic sporit, în timp ce fusta din tulle cu volum generos şi detalii de dantelă atrag toate privirile. 

Poart-o cu cizmele tale preferate şi adaugă o vesta de blană naturală din colecția brandului, pentru o abordare lejeră elegantă a stilului festiv indiferent de destinație.

Vero Milano propune şi o rochie tip pulover cu tulle nude, o creație deosebită care te poate purta de la birou pana la cină într-un stil elegant de neegalat. 

Realizată din mix de mohair fin şi dantelă aplicată pe tivuri pentru a sigila creația printr-o notă elegantă.

Stilizată cu cizme de nuanța pielii, rochia este o opțiune elegantă cu efort minim pentru cina de Craciun de la birou. 

Străluceşte la petrecerea de Craciun în rochia asimetrică din dantelă, concepută de Vero Milano.

Realizată în intregime din broderie fină, croiala este gândită să avantajeze silueta pentru o apariție demnă de o prințesă. Pune în valoare rochia purtând-o cu cizmele preferate, pentru un aer urban-chic.

Sărbatoreşte împreună cu familia într-un stil chic elegant de inspirație pariziană, cu ajutorul costumului de stofa tweed. Elegant şi calduros, setul realizat din stofă tweed este compus dintr-un sacou cu buzunare aparente şi o fustă cu croială de forma literei A, care avantajează orice siluetă.  Stilizează-l cu o pereche de cizme şi nu-ți mai rămane decât să te bucuri de Sărbătorile de iarnă alături de cei dragi. 

Pregăteşte-te de dans cu o rochie confortabilă, însă care atrage privirile.

Având un aer uşor retro, cu drapaje spectaculoase în zona umerilor, rochia kaki cu decolteu în V este gândită să creeze iluzia unei siluete tip clepsidră, cu detaliul din zona taliei care accentuează efectul de talie de viespe. Poart-o cu cizme în ton pentru un stil desăvârşit.

https://veromilano.ro/

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton