Salată cu ton, porumb și ceapă roșie

 Lupescu Anca
.

În zilele caniculare, cu siguranță nimeni nu are chef să pregătească mâncăruri sofisticate sau care necesită prea multă pregătire, cu atât mai mult cu cât este termică.

Vara este recomandat să consumăm alimente ușoare, fructe, legume și lactate, dar și cărnuri slabe și pește. Motiv pentru care am venit în ajutorul tău cu o rețetă ideală de vară care se face în mai puțin de cinci minute și este delicioasă.

Pentru salata cu ton, porumb și ceapă roșie vei avea nevoie de:

1 conservă ton bucăți în suc propriu

1 lămâie

2 linguri boabe de porumb

2 linguri fasole roșie din conservă

300 g baby spanac proaspăt

sare

piper

ulei de măsline

1 ceapă roșie

5 roșii cherry

Desfă conserva de ton și pune-o într-un bol, alături de porumb, fasole și spanacul spălat și mărunțit. Poți adăuga un mix de salate. Taie ceapa roșie solzișori și roșiile cherry. Adaugă-le peste ton.

Stoarce o lămâie, adaugă sare, piper și ulei de măsline. Amestecă totul și poți servi cu crutoane sau foccacia.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton