Emi Pian a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane. Ce s-a întâmplat la înmormântarea interlopului

 Stamen Diana
.

Sute de persoane l-au condus pe Emi Pian, duminică, pe ultimul drum. La înmormântarea interlopului s-a lăsat cu scandal.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După un priveghi de patru zile, Emi Pian a fost condus duminică pe ultimul drum. La înmormântarea interlopului au participat sute de persoane, iar familia a fost distrusă de durere.

În momentul în care sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost adus la cimitir, cei prezenți au aruncat cu petale de flori și l-au aplaudat în timp ce îi strigau numele, apoi și-au urlat durerea.

Oamenii s-au îmbulzit la înmormântarea interlopului, iar sute de persoane au venit să-l vadă pentru ultima dată. La cimitir a fost întins un covor roșu, așa a fost dus Emi Pian la locul de veci.

Citește și: Dezvăluiri halucinante în cazul morții lui Emi Pian. Avocatul clanului Duduianu spune totul despre răzbunarea interlopilor

Scandal la înmormântarea lui Emi Pian

Rudele au fost revoltate, după ce nu au fost lăsate de jandarmi să intre în curtea cimitirului. Vărul lui Emi Pian le-a arătat buletinul jandarmilor, însă aceștia nu au vrut să-l lase să intre, potrivit Spynews.ro.

Autoritățile le-a transmis membrilor familiei lui Emi Pian că nu trebuie să fie mai mult de 50 de oameni prezenți la înmormântare.

Emi Pian a fost înmormântat în cimitrul Tudor Vladimirescu din sectorul 5 al Capitalei. Sicriul interlopului a costat 9.000 de euro, fiind dotat cu aer condiționat și leduri, în timp ce locul de veci ajunge undeva la 3.500 de euro.

Nici Florin Salam nu a fost lăsat să intre în cimitir. Manelistul a plecat acasă, după ce jandarmii i-au interzis să meargă la locul de veci al lui Emi Pian.

'Am venit să fiu și eu lângă cumătrul meu și nu mă lasă. Ce să facem, dacă asta e situația?', au fost cuvintele manelistului, la intrarea în cimitir.

Emi-Pian-înmormântare-2Emi-Pian-înmormântare-2

Citește și: Ce s-a întâmplat la miezul nopții la priveghiul lui Emi Pian. Florin Salam, amendat după ce a cântat lângă sicriul interlopului

Ce s-a descoperit la autopsie

Raportul întocmit de legiști după autopsierea cadavrului lui Emi Pian ar răstura tot ce se știa până acum. Legiștii au constatat că, înainte de a fi ucis, Emi Pian, pe numele real Florin Mototolea, ar fi consumat o substanță psihoactivă, potrivit Gândul.ro. În fișă, la cauza morții a fost trecut infarct miocardic. Asta ar însemna că plăgile rezultate prin înjunghiere nu i-ar fi cauzat moartea în mod direct interlopului.

FOTO: Spynews, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton