Rețetă de granola. Un mic-dejun sănătos și gustos

 Dumitrache Medeea
.

Rețetă de granola. Un mix de cereale și fructe uscate poate fi un mic-dejun extrem de sănătos. Granola îți va da energia de care ai nevoie în prima parte a zilei și este un preparat foarte hrănitor care îți va potoli foamea pe o perioadă destul de lungă de timp.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Granola face parte din gama preparatelor care pot fi consumate atât la micul-dejun, cât și pe parcursul zilei drept gustări. Rețeta este una foarte simplă, iar rezultatul este gustos și sănătos.

Ingrediente – Rețetă de granola

  • amestec fulgi de cereale
  • miez de nucă
  • amestec de fructe deshidratate
  • semințe de susan alb și negru
  • miere

Citește și: Rețetă de mâncare de vinete cu carne.

Citește și: Rețetă de păstăi cu usturoi.

Citește și: Zanni s-a sărutat cu o Războinică, la Survivor:

Citește și: Călin Geambașu, acuzat de tatăl său că a încercat să-și incendieze mama.

Mod de preparare – Rețetă granola

Fulgii de cereale se pun într-un castron. Fructele deshidratate se taie în cubulețe mici și se adaugă și ele în castron, potrivit a1.ro. Se pun și semințele, și mierea, se amestecă bine, apoi toată compoziția se întinde într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Tava se dă la cuptor, la 200 de grade, pentru 10 minute. Miezul de nucă se mărunțește, apoi se pune și el peste compoziție și se mai bagă la cuptor pentru 10-15 minute.

Granola se poate consuma la micul-dejun alături de iaurt sau lapte. Ce nu se consumă atunci se poate depozita în recipiente închise ermetic și se păstrează la loc răcoros.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton