Mama Cristinei Dorobanțu de la Puterea Dragostei nu a fost de acord ca ea să lucreze în televiziune: "Nu a acceptat..."/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cristina Dorobanțu, prezentatoarea de la Puterea Dragostei, ne-a dezvăluit că mama ei nu a fost de acord ca ea să lucreze în televiziune. Și-ar fi dorit o altă carieră pentru ea, însă, chiar și așa a simțit suportul părinților ei. Tatăl ei este fanul show-ului matrimonial pe care fiica lui îl prezintă, și chiar își anunță și vecinii să-l urmărescă. Vedeta ne-a vorbit și despre ce înseamnă pentru ea șansa de a prezenta Puterea Dragostei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Tu ai terminat Facultatea de Drept, iar mama ta și-ar fi dorit să urmezi o profesie în domeniu. Cum au acceptat părinții tăi faptul că pleci în Turcia, știind cât de apropiată ești de ei și cât de mult vă iubiți?

Părinții mei sunt icoanele vieții mele. Mama, într-adevăr, nu a acceptat niciodată să lucrez în media, și acum îmi spune că și-ar fi dorit să fiu notar, dar tata mă susține din toate punctele de vedere și anunță toți vecinii de pe strada noastră din Măgurele să se uite la „Puterea Dragostei. El este un fan înrăit al emisiunii. Chiar dacă mama nu m-a susținut în această carieră, mă iubește extrem de mult și am toată înțelegerea lor.

Cristina-Dorobantu-Puterea-Dragostei-1-1Cristina-Dorobantu-Puterea-Dragostei-1-1

Cristina Dorobanțu: „Fac parte dintr-o familie cu posibilități medii'

Nu de puține ori s-a spus că părinții tăi te-au ajutat din punct de vedere
financiar, pentru a-ți atinge diverse scopuri…

Părinții mei mă iubesc enorm, așa cum îi iubesc și eu pe ei. M-au ajutat și mi-au fost alături de câte ori a fost nevoie. Fac parte dintr-o familie cu posibilități medii. Dar întotdeauna mi-am dorit să muncesc pentru a avea propriii bani și fac acest lucru de când am ieșit de pe băncile facultății; nu mi-a fost rușine să muncesc. Nu m-am născut într-o familie care să aibă posibilități financiare atât de mari, iar eu am învățat că trebuie să muncesc și să lupt să îmi construiesc un viitor. Nu m-am lăsat în mâinile părinților, ei mi-au oferit strictul necesar și au făcut tot ceea ce niște părinți iubitori fac pentru copilul lor.

Citește și: Cum a ajuns Cristina Dorobanțu să prezinte Puterea Dragostei:”Când am aflat că mi se oferă șansa…”/ EXCLUSIV

Citește și: „Puterea dragostei”, dar totul până la carieră!Cristina Dorobanțu și-a părăsit iubitul, înainte de nuntă, și s-a mutat în Turcia

Citește și: Prințul George a împlinit 8 ani!Fotografia publicată de Kate Middleton a cucerit internetul

Citește și: Cum se înțelege Narcisa Birjaru cu soțul, după 10 ani de căsnicie:„Am întâmpinat destule greutăți'/ EXCLUSIV

Cristina Dorobanțu: „Mi-am creat o adevărată familie în Turcia'

Ai declarat mereu că visul tău este să ajungi să lucrezi în televiziune. Acum, că ți-ai realizat visul, cu ce avantaje și cu ce dezavantaje a venit la pachet?

Mi-am creat o adevărată familie în Turcia, echipa „Puterea Dragostei, mă simt protejată și aici, în Turcia. Este adevărat că dorul de familie este foarte mare, dar, de câte ori am ocazia, merg acasă și mă bucur de ai mei. Cumva am găsit un echilibru între muncă, satisfacția profesională, și bucuria de a fi alături de cei dragi. Din păcate, nu mai am timp să petrec cu prietenii, dar sunt mulțumită de ce se întâmplă la acest moment în viața mea.

Cristina Dorobanțu: „Am fost binecuvântată pentru că mi s-a oferit șansa de a prezenta Puterea Dragostei'

Cum te simți știind că ești un fel de „Cupidon de România? Ești conștientă de impactul pe care îl ai asupra cuplurilor din casa „Puterea Dragostei?

Iubesc să fiu pusă într-o astfel de postură, cu atât mai mult cu cât am ajutat tineri să se împace, îi susțin în iubirea lor. De fiecare dată când le dau un sfat, îmi imaginez că sunt eu în locul lor și contează foarte mult să ai un om pe care să te poți baza în astfel de situații. Am fost binecuvântată de Dumnezeu pentru că mi s-a oferit această șansă de a prezenta „Puterea Dragostei și de a-i susține pe concurenți să își trăiască iubirea la intensitate maximă.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IULIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: PR, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton