Rețetă de ficăței de pui cu bacon și ciuperci

 Miniosu Alexandra
.

Rețetă de ficăței de pui cu bacon și ciuperci. De cele mai multe ori, vrem să stăm cât mai puțin în bucătărie pentru a avea timp și de alte lucruri importante, cum ar fi munca și familia. Dacă vreți să vă potoliți foamea rapid, fără să pierdeți ore prețioase, vă venim în ajutor cu un preparat senzațional. Rețeta de ficăței de pui cu bacon și ciuperci recomandată de noi este un adevărat deliciu și e gata imediat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Rețetă pentru ficăței de pui cu bacon și ciuperci. Timpul poate fi un mare „dușman', mai ales când devenim adulți. De cele mai mult ori, acesta ne presează și nu știm unde să ne împărțim mai repede. Din această cauză, de multe ori ratăm mesele importante sau le înlocuim cu niște produse nu tocmai sănătoase. Rețeta de ficăței de pui cu bacon și ciuperci poate fi preparată chiar la dumneavoastră în bucătărie, fără să zăboviți prea mult.

Rețeta de ficăței de pui cu bacon și ciuperci. Rețeta de ficăței de pui cu bacon și ciuperci recomandată de noi este gata în doar 40 de minute. Cu timpul, dacă vă perfecționați, veți termina chiar și mai repede. Instrucțiunile sunt simple, așa că nu trebuie să vă faceți griji. De asemenea, nici ingredientele nu sunt unele sofisticate.

Citește și: Rețetă de prăjitură la cană.E gata cât ai clipi!

Citește și: Rețetă mâncare de cartofi fără carne.Ca la mama acasă!

Citește și: Rețetă de friptură de iepure la cuptor.Un deliciu!

Citește și: Rețetă de salată șuba cu pui.Preparat delicios

Rețetă de ficăței de pui cu bacon și ciuperci – Ingrediente

  • 500 g ficăței de pui
  • 350 g ciuperci
  • 400 g bacon
  • 250 ml vin alb
  • 1 ceapă
  • sare și piper
  • 100 g unt

Rețetă de ficăței de pui cu bacon și ciuperci – Mod de preparare

1. Începeți prin a alege din bucătărie o tigaie suficient de încăpătoare, care știți sigur că nu lipește. În ea veți topi untul, la foc mic.

2. După ce observați că untul s-a topit, puneți cele 500 de grame ficăței de pui la rumenit, scrie site-ul retete.unica.ro.

3. În timp ce ficățeii se fac în tigaie, pe foc, vă puteți ocupa de bacon. Acesta trebuie tăiat cu grijă. Procedați la fel și cu ciupercile și ceapa, după ce ați terminat cu carnea.

4. Atunci când ficățeii prind culoare, puteți pune deasupra și bacon-ul. Amestecați cu grijă ingredientele, în tigaie.

5. Ulterior, adăugați și ceapa și ciupercile. Pentru un gust și mai bun, presărați puțină sare și piper, în funcție de preferințe. Amestecați totul și acoperiți tigaia. Lăsați totul pe foc 5 minute.

6. La final, turnați vinul peste ingrediente și amestecați. Mai puteți adăuga niște sare și piper. După ce mai lăsați preparatul pe foc alte 15 minute, mâncarea va fi gata! Poftă bună!

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton