Cine este Alexandra Maria Ghioca de la Mireasa, sezonul 5. Ce bărbați îi plac

 Raiciu Adriana
.

Cine este Alexandra Maria Ghioca de la Mireasa, sezonul 5. Cel mai îndrăgit show matrimonial a început în urmă cu doar câteva zile. Opt fete au pășit în casă și sunt dornice să-și găsească jumătatea și chiar să își întemeieze și o familie. Iată cine este Alexandra Maria Ghioca și ce așteptări are de la viitorul iubit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Alexandra Maria Ghioca de la Mireasa, sezonul 5. Cele opt concurente venite în concurs pentru a-și găsi jumătatea sunt: Grigor Lucica, Alexandra Maria Ghioca, Alina Hajdeu, Giovana Ciorba, Sabrina Larisa Imbrea, Inimioara Mariana Joian, Nora Bodo și Andreea Catrina. Una dintre acestea este Alexandra Maria Ghioca, o tânără de 22 de ani, din Brăila.

alexandra-maria-ghiocaalexandra-maria-ghioca

Cine este Alexandra Maria Ghioca de la Mireasa, sezonul 5. Deși are 22 de ani, Alexandra Maria Ghioca vrea să-și facă o relație serioasă și este hotărâtă să dea tot ce are mai bun.

Citește și: Cine este Aron Bob de la Mireasa.Tatăl lui este preot

Citește și: Mama Claudiei Ghițulescu participă la Mireasa, sezonul 5.A venit alături de nepotul ei

Citește și: Imagini uitate cu Petrică Mîțu Stoian și Bianca Drăgușanu.Motivul pentru care au luat masa împreună

Citește și: Ce probleme de sănătate are Andra Volos după operația de liposucție:„Am dureri foarte mari’

Cine este Alexandra Maria Ghioca de la Mireasa, sezonul 5

Cine este Alexandra Maria Ghioca de la Mireasa, sezonul 5. Cel mai așteptat show matrimonial a început la Antena 1. 16 concurenți au pășit în casă și sunt pregătiți să își facă o relație. Una dintre concurenele care au pășit în emisiune este Alexandra Maria Ghioca, o tânără de 22 de ani, din Brăila.

Concurenta din sezonul 5 mai spune că a locuit și în Italia. De asemenea, la momentul actual, este colector servicii clienți și se descrie ca fiind o persoană prietenoasă și creativă.

Sunt Alexandra. Am 22 de ani. Vin din Brăila, dar am locuit mult și în Italia. Sunt colector servicii clienți, sunt prietenoasă și creativă. Îmi place ideea de familie cu mulți copii„, mai spune Alexandra Maria Ghioca.

Ce își dorește de la un partener Alexandra Maria Ghioca

Deși are doar 22 de ani, Alexandra Maria Ghioca știe ce își dorește de la viitorul iubit. Este pregătită deja să își întemeieze o familie.

Întrebată cum trebuie să arate partenerul perfect pentru ea, concurenta din sezonul 5 a spus că vrea să fie înalt, sincer, dar să fie și o fire destul de romantică.

Partenerul meu trebuie să fie romantic și asumat. Dacă am posibilitatea să întâlnesc sufletul pereche, de ce nu?! Să fie înalt, sincer, romantic. Sunt nerăbdăatoare să vedem și băieții„, mai spune concurenta de la Mireasa, sezonul 5.

A avut o singură relație

Totodată, Alexandra Maria Ghioca spune că a avut o singură relație, în care s-a implicat foarte mult. Însă, relația lor nu a durat prea mult, întrucât nu erau pe aceeași lungime de undă.

Spre surprinderea tuturor, a mai spus faptul că i-a plăcut foarte tare de Alex din sezonul 4.

'Am avut o singură relație în care m-am implicat foarte mult, dar el nu era pe aceeași lungime de undă cu mine.Lucrând și de acasă nu am avut posibilitatea să interactionez cu altcineva și am considerat o modalitate bună. Mi-a plăcut foarte mult de Alex din ultimul sezon', a declarat concurenta.

Cine a câștigat sezonul 4 Mireasa

Mihaela Constantin a pășit în casă și a și reușit, chiar dacă a avut mici dificultăți din cauza soacrei. Ea s-a căsătorit cu Petrică Ioan Nemeș, un tânăr de 25 de ani.

În cadrul unui interviu, cei doi au vorbit despre cum a fost primită Ela de părinții iubitului ei, dar și cum decurge relația lor la momentul actual.

,,Am fost foarte bine primită, toată lumea m-a așteptat cu bratele deschise, îmi place foarte mult.

Îmi plac traditiile lor, obiceiurile, am simțit sărbătorile cu adevărat.Am avut discuții, însă nu discuții vechi, ne-am axat pe viitor. M-a pus la treabă, am dat proba. Tatăl lui Petrică este foarte fericit, ma ia în brațe, ma pupă, îmi spune că mă iubește’, a spus Ela.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton