Rețetă de pizza cu blat de dovlecei. Preparatele de dovlecei sunt printre preferatele multora dintre noi. În plus, cine nu adoră pizza, nu-i așa? Drept urmare, noi vă recomandăm o rețetă cu adevărat gustoasă, dar și prietenoasă cu persoanele care sunt la dietă. Rețeta de piiza cu blat de dovlecei îi va impresiona și pe cei mici.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!
Rețeta de pizza cu blat de dovlecei nu este doar foarte gustoasă, dar se si prepară foarte repede, așa că nu veți petrece foarte mult timp în bucătărie. Pe de altă parte, este un preparat ideal și pentru zilele în care aveți musafiri. Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii de mai jos, iar rezultatul vă va da pe spate.
Citește și: Prăjitură cu ness şi nuci.O rețetă pur și simplu delicioasă
Citește și: Rețetă de zacuscă de pește.Perfectă pentru iarnă
Citește și: Rețetă de mâncare de dovlecei cu cartofi.Un preparat delicios
Citește și: Rețetă de paste cu dovlecei și usturoi.Gata în 20 de minute
Rețetă de pizza cu blat de dovlecei – Ingrediente
Pentru blat:
– 3 dovlecei,
– 3 linguri de parmezan
– 2 linguri de cașcaval
– două ouă
– făină
– busuioc
– cumbru
– piper
– sare
Pentru topping:
– măsline
– cașcaval
– sos de roșii
– roșii
– bacon
– ardei
– ciuperci
Rețetă de pizza cu blat de dovlecei – Mod de preparare
1. Spălați și curățați dovlecei. După care, dați-i pe răzătoare.
2. Presărați puțină sare peste dovlecei și lăsați-i să se odihnească aproximativ 30 de minute pentru a-și lăsa apă.
3. Apoi, stoarceți bine dovleceii rași, peste care veți pune ouăle, parmezanul, cașcavalul, făina și condimentele. Amestecați totul foarte bine. Puneți făină până în momentul în care compoziția capătă o consistență ca atunci când vreți să faceți chiftele de dovlecei.
4. După care, într-o tavă, pe care ați așezat hârtie de copt, puneți compoziția obținută. Băgați tava în cuptorul preîncălzit până când blatul se va rumeni ușor deasupra.
5. Apoi, scoateți tava din cuptor. Întindeți pe deasupra sosul de roșii, măslinele, ardeiul, baconul, ciupercile, roșiile și cașcavalul ras și mai lăsați la cuptor pentru 15 minute.
Poftă bună!