Andreea Marin s-a menținut mereu într-o formă de invidiat. Este una dintre cele mai admirate femei din România, iar acum a venit cu o soluție pentru toți cei care poftesc la pâine, dar nu vor să se aleagă cu prea multe kilograme în plus. Cum se prepară rețeta de pâine recomandată de Andreea Marin.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!
Pentru că are grijă zilnic să mănânce cât mai sănătos, dar să aibă pe masă și alimente bogate în nutrienți. Andreea Marin a ales o rețetă de pâine care este gata în doar 5 minute. Mai mult decât atât, vedeta chiar a ajuns să prepare zilnic acest aliment, spre deliciul familiei ei.
Această variantă de pâine este mai galbenă, deoarece este gătită cu ouă. Vedeta recomandă să eviți făina tradițională atunci când dorești să faci acest preparat. Este o variantă gustoasă de pâine făcută în casă, ideală pentru cei care doresc să țină o dietă fără făinoase și carbohidrați (fără pâine, paste, orez, cartofi).
Citește și: Ce dietă ține Andreea Marin ca să slăbească după Sărbători: „Nu mănânc absolut deloc…”
Citește și: Cum a slăbit Andreea Marin 4 kilograme în 10 zile. Ce a mâncat vedeta în fiecare zi:'O porție dimineața…'
Citește și: Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme cu o dietă simplă! La ce a renunțat vedeta
Lista de ingrediente – rețeta de pâine recomandată de Andreea Marin
- 65g făină de migdale ( cam 3 linguri cu vârf, o găsești online sau la Plafar)
- 2 ouă întregi
- 2 linguri de unt topit
- o linguriță mică de praf de copt
- sare după gust
- diverse semințe și condimente: chimion, ceapă uscată, praf de usturoi, semințe de in și susan, piper.
Mod de preparare pâine:
Se amestecă totul într-un vas mai înalt, cum ar fi un bol de sticlă. Apoi, după ce se omogenizează acest amestec, se pune la cuptorul cu microunde timp de trei minute. În acest interval, aluatul crește și se coace. În cazul în care îți dorești ca pâinea să fie mai rumenită, atunci poți să mai lași aluatul încă 30 de secunde la cuptor.
Dacă vrei să faci un desert folosind aceste ingrediente, poți să înlocuiești sarea și condimentele cu niște picături de ștevie pentru îndulcire. Aceasta este cea mai bună variantă de înlocuire a zahărului, mai indicată chiar și decât siropul de agave. Dacă dorești, mai poți adăuga și puțină cacao sau pudră de roșcove.
Poftă bună!