Rețetă de limbi de pisică. Un desert delicios

 Martin Lorena
.

Rețetă de limbi de pisică. Deși are un nume caraghios, desertul limbi de pisică este extrem de gustos! Atunci când ți-e poftă de ceva dulce, însă nu dispui de multe ingrediente, alege să pregătești acest preparat. În câteva minute este gata, are un gust senzațional și va fi adorat de orice persoană care îl încearcă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși are un nume extrem de amuzant, limbile de pisică sunt un desert pe care sigur l-ai gustat cel puțin o dată în viață. Acesta este foarte ușor de făcut, necesită puține ingrefiente și va fi apreciat de oricine îl gustă. Mai mult decât atât, este perfect pentru momentele în care ți-e poftă de ceva dulce.

Citește și: Rețetă prăjitura leneșului cu mere.Ușor de preparat

Citește și: Rețetă de zacuscă țărănească de vinete

Citește și: Rețetă de orez cu dovlecei.Sățioasă și gustoasă

Citește și: Rețetă compot de gutui.Cea mai delicioasă rețetă

Rețetă de limbi de pisică – Ingrediente

  • 100 g albuş,
  • 100 g unt,
  • 100 g făină,
  • 100 g zahăr pudră vanilat (sau zahăr tos + esenţă vanilie),
  • puţină sare.

Rețetă de limbi de pisică – Mod de preparare

  1. Untul lăsat la temperatura camerei se mixează împreună cu zahărul până când se obține o cremă spumoasă.
  2. Peste compoziția obținută se adaugă treptat făina cernută prin sită.
  3. Albușurile se bat spumă separat și se încorporează aerisit în compoziția noastră.
  4. Pe o tavă tapotată cu hârtie de copt se pune câte o lingură de aluat, care se întinde.
  5. Acestea se bagă la cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 4-5 minute, potrivit Libertatea.

Sursă foto: Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton