Rețeta de burgeri a lui Cătălin Scărlătescu. Te-ai gândit de multe ori să mănânci un burger mare, care să conțină cât mai multe ingrediente, însă te-ai râzgândit instant, când ți-ai dat seama că un singur burger conține un mare surplus calaoric. Ei bine, dacă vrei ceva care să-ți satisfacă pofta, dar să fii atent și la anumite ingrediente folosite, pregătește acest burger la tine acasă.
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!
Rețeta de burgeri a lui Cătălin Scărlătescu. Cu siguranță te-ai plictisit să petreci mult timp pentru pregătirea unui preparat, așa că te invităm să încerci această rețetă de burgeri. Ai nevoie de doar câteva ingrediente și te poți apuca de treabă.
Rețeta de burgeri a lui Cătălin Scărlătescu. Totuși, trebuie să respecți anumiți pași pentru a face un preparat așa cum îți dorești. Iată cum trebuie să-l prepari.
Citește și: Rețetă de ardei murați umpluți cu varză.Simplu și delicios
Citește și: Rețetă pentru budincă de dovlecei cu brânză
Citește și: Rețetă de pastă de dovlecei.Delicioasă și ușor de făcut
Citește și: Rețetă de ciorbă de cartofi cu smântână.Ingredientul secret
Rețeta de burgeri a lui Cătălin Scărlătescu
chifle cu semințe
carne tocată
roșii
ceapă
castraveți murați
salată verde
cașcaval
sare
piper
ketchup
muștar
Rețeța de burgeri a lui Cătălin Scărlătescu. Mod de preparare
- Prima dată ne vom ocupa de carne, dacă vreți să faceți mai mulți burgeri, creșteți cantinatea de carnea dorită. Prima dată îi vom condimenta cu sare și piper, iar apoi îi vom da la frigider pentru 1 oră și jumătate.
- După ce îi scoatem de la frigider, se formează chiftelele pentru burgeri și se pun la prăjit pe grătarul încins. După ce observăm că și-a schimbat culoarea, îl întoarcem și pe partea cealaltă.
- Înainte de a lua chiftelele de pe grătar, vom adăuga deasupra feliile de cașcaval și se lasă 2-3 minute.
- În paralele, vom spăla și vom pregăti legumele. Roșia o vom tăia în feliuțe, castraveții murați la fel, iar salata verde o vom rupe în bucăți egale.
- Pe prima parte a chiflei punem muștar și întindem bine, iar apoi vom adăuga chifteaua, apoi așezăm feliile de roșii, de castraveți și de ceapă.
- Punem ketchup și acoperim cu parte de sus a chiflei. Burgerul nostru este gata. Îl putem servi pe loc sau îl putem lăsa pentru mai târziu, potrivit Spynews.
sursă foto- Pixabay