Rețetă ciorbă de loboda țărănească. Loboda este bogată în vitamine și minerale, așa că trebuie introdusă cât mai mult în alimentația noastră. Dacă vrei să îți pregătești un prânz rapid și extrem de delicios, încearcă acestă rețetă de ciorbă de lobodă țărănească. Iată de ce ingrediente ai nevoie!
CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!
Rețetă ciorbă de lobodă țărănească. Frunzele de lobodă sunt bogate în vitamine și minerale, printre care se numără vitamina C, vitamina K, calciu, magneziu, fosfor, fier, zinc, dar și de seleniu. De asemenea, acestea sunt și o sursă importantă de proteine și fibre. Asta înseamnă că loboda trebuie introdusă cât mai mult în alimentația ta, datorită numeroaselor beneficii.
Rețetă ciorbă de lobodă țărănească. Iată cum poți prepara ciorba de lobodă țărănească chiar la tine acasă!
Ce faci dacă iese ciorba prea acră
Rețetă mâncare de năut. Extrem de gustoasă
Salată de năut. Cea mai bună rețetă de post
Rețetă ciorbă de lobodă țărănească. Ingrediente
4 legături de lobodă
1 morcov
1 păstârnac
1 ceapă mică
50 g orez
2 linguri ulei
250 g roșii în bulion
250 ml borș
2 ouă
smântână opțional
sare
piper
Rețetă ciorbă de loboda țărănească. Mod de preparare
- Spălăm bine legumele și le curățăm. Le tocăm mărunt și într-o oală punem 2 linguri de ulei într-o oală. Când observăm că s-a încins, începem să punem legumele.
- După ce am observat că și-au schimbat culoarea, adăugăm 2 litri de apă fierbinte, dar și orezul.
- Lăsăm totul la fiert pentru 10-15 minute, iar în acest timp spălăm și tocăm loboda mărunt.
- Adăugăm borșul și loboda în oala cu ciorbă și amestecăm. După 3-4 minute, adăugăm și sosul de roșii. Condimentăm după gust.
- La final vom bate cele două ouă și le adăugăm în ciorbă. Mai lăsăm pe foc pentru 1 minut și apoi oprim focul.
- Servim opțional cu smântână și ardei iute.
Poftă bună!
sursă foto- Shutterstock