Rețetă chefal la cuptor. Peștele este benefic pentru organism și trebuie consumat de cel puțin două ori pe săptămână. Dacă vrei să prepari ceva rapid, pentru masa de prânz sau chiar pentru cină, trebuie să încerci această rețetă de chefal la cuptor.
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!
Rețetă chefal la cuptor. Trebuie să recunoaștem că mâncarea grasă nu face bine organismului, așa că trebuie cât se poate de mult evitată. Primul lucru cu care o poți înlocui este peștele. Specialiștii spun că trebuie consumat de cel puțin două ori pe săptămână.
Rețetă chefal la cuptor. Ei bine, trebuie să încerci neapărat această rețetă de chefal la cuptor. Se prepara extrem de rapid și ai nevoie de doar câteva ingrediente.
Citește și: Rețetă de drob de post cu morcovi și cartofi
Citește și: Rețetă tort de post fără coacere.Simplu de făcut!
Citește și: Rețetă de papricaș de post.Ușor de preparat!
Citește și: Rețetă tort de post fără coacere.Simplu de făcut!
Rețetă chefal la cuptor. Ingrediente
2 pești chefal
2-3 lămâi
2 cepe
1 pahar de vin
ulei de măsline
sare
piper
Rețetă chefal la cuptor. Mod de preparare
- Curățăm peștele de solzi și îl curățăm și pe interior. Tăiem ceapa în felii și lămâia la fel.
- Punem sarea în interiorul peștilor și îi punem într-o tavă încăpătoare. Punem și lămâia felii în interior.
- Ceapa o vom pune în spațiile rămase goale și adaugăm paharul de vin deasupra.
- Deasupra vom pune și cele 2-3 lingurițe de ulei de măsline.
- Acum vom băga tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade, pentru 45-50 de minute sau până vedem că s-a rumenit.
- Îl puteți servi fie cu mujdei sau mămăligă.
Poftă bună!
sursă foto- Pixabay