Chifteluțe din piure de cartofi și verdețuri

 Lupescu Anca
.

Pentru un prânz ușor și delicios, poți încerca această rețetă de chifteluțe din piure de cartofi. Poți face această rețetă și dacă ți-a rămas piure și nu știi ce să faci cu el.

Pentru început, vei avea nevoie de 5 cartofi mari pe care să îi pui la fiert cu puțină sare. Îi lași să fiarbă complet, apoi îi pasezi, adaugi sare, un cubuleț de unt și 50 de ml de lapte.

Lași piureul să se răcească. Toci câteva fire de chives, pătrunjel și ceapă verde și le adaugi în piure. Ai nevoie de puțină făină, pesmet, ou și ulei de prăjit.

Formezi biluțe din piure, le dai prin făină, ou și apoi pesmet și le pui la prăjit.

Le scoți pe un șervet absorbant și le servești cu o salată de rucola și roșii cherry.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton