Tot ce trebuie să știți despre bijuterii de la branduri consacrate de bijuterii

 advertising.ringier
.

Bijuteriile sunt preferatele tuturor, fie că vorbim de femei, fie că vorbim de bărbați. Cu toate acestea, femeile sunt cele care cumpără și poartă cel mai multe astfel de podoabe. Astăzi există o mare libertate de alegere în ceea ce privește bijuteriile și nu mai sunt exclusiviste acum cum se întâmpla poate cu 100 de ani în urmă.

Acum există bijuterii superbe, pentru toate buzunarele. Însă, asta nu înseamnă că bijuteriile de lux, de la branduri consacrate, nu mai sunt de actualitate. Desigur, acestea sunt exclusiviste datorită prețului pe care nu oricine și-l poate permite. În lume există multe branduri consacrate de bijuterii precum Bvlgari, Cartier și așa mai departe. 

Așa că, vom vedea în cele ce urmează, tot ceea ce trebuie să știm despre bijuteriile de lux și vom afla de unde le putem achiziționa la prețuri foarte bune.

De ce și cum să alegem o bijuterie de lux, de la o casă consacrată?

Bijuteriile de la case și branduri consacrate sunt sinonime cu luxul și excelența. Alegerea unei bijuterii de lux nu este o achiziție banală, așa că trebuie să vă alocați timp pentru a vă înțelege așteptările, pentru a vă asigura că veți achiziționa un obiect atât de prețios. Din ce motive și cum să alegeți o piesă excepțională?

Ce înseamnă un brand de lux atunci când vorbim despre bijuterii?

Marile branduri și case de bijuterii sunt cunoscute pentru faptul că au creat și creează în continuare bijuterii deosebite, adesea împodobite cu pietre prețioase. Luxul evocă apoi fast și rafinament. Bijuteriile de lux, de la marile case, reprezintă, prin urmare, piese de mare valoare și finețe incredibilă, folosind cele mai fine materiale.

Bijuteriile de lux creează piese cu un puternic simț artistic, care necesită ore și ore de muncă și o mare precizie din partea maestrului bijutier. Aceste bijuterii sunt transmise din generație în generație și emit o încărcătură emoțională puternică, amintindu-i proprietarului de ce au fost achiziționate la un anumit moment.

Prețul bijuteriilor de lux nu este definit doar de raritatea acestora. Timpul considerabil petrecut pentru crearea unei bijuterii de lux și cunoștințele necesare sunt evidențiate în mod egal. Unii bijutieri sunt, de asemenea, foarte renumiți, iar semnătura lor adaugă valoare bijuteriei.

De ce să alegeți o bijuterie de lux?

Când ne hotărâm să alegem bijuteriile de lux, alegem o bijuterie de o calitate, cu frumusețe excepțională și incomparabilă, care va rezistă de-a lungul anilor fără a-și pierde luciul.

Într-adevăr, bijuteriile de lux provin de la cele mai mari case de bijuterii, unde producția în masă nu își are locul. Acestea sunt linii de bijuterii realizate într-un număr limitat, iar unele piese sunt unicat. Materialele folosite sunt printre cele mai prețioase: aur, platină, paladiu, pietre prețioase, pietre fine și așa mai departe.

Bijuteriile de lux sunt realizate de cei mai pricepuți meșteșugari din lume, stăpânind tehnici pe cât de complexe, pe atât de delicate. Toate aceste creații sunt, desigur, de mare valoare și, prin urmare, constituie comori reale și investiții foarte sigure. O bijuterie de lux, semnată de o mare casă a lumii, nu se va devaloriza niciodată.

Cum să alegeți o bijuterie de lux?

Pentru a alege bijuteriile de lux, trebuie mai întâi să determinați care vă sunt așteptările: tipul de bijuterii, forma, materialele utilizate, utilizarea pentru care sunt destinate, precum și bugetul pe care doriți să îl puneți la dispoziție pentru piesa respectivă. În funcție de diferitele criterii enumerate mai sus, vă veți hotărî poate la unul din marile branduri de bijuterii fine și inedite.

Bijuteriile fine oferă toate tipurile de bijuterii: inele, cercei, brățări sau coliere, luând toate formele posibile și imaginabile, permițând astfel tuturor dorințelor, care mai de care mai fanteziste, să prindă viață, deoarece este, de asemenea, posibil să găsiți unele creații unicat. Bijuteria de lux este creată din cele mai prețioase metale și pietre, pentru a contribui la prestigiul acestor bijuterii excepțional de frumoase și de înaltă calitate.

Metalul în bijuteriile de lux trebuie să fie din cel mai prețios. Aurul este, de obicei, cel mai ales. Există diferite culori de aur, dar în primul rând există aur galben, care este cel mai pur, deoarece are 24 de carate. Apoi, există aurul alb, care este un aliaj de argint, cupru și are aproximativ 75% aur. Un strat de rodiu îi protejează culoarea, dar de-a lungul anilor dispare și face aurul puțin mai gri.

Pentru mai multă feminitate, puteți alege și bijuterii de lux din aur roz, a cărui răspândire este din ce în ce mai mare. Este alcătuit din aproximativ 75% aur, cupru și puțin argint. Și, în cele din urmă, destul de rar, există aurul albastru, care este un aliaj de aur și fier și datorită oxidării fierului la suprafață obținem o magnifică culoare azurie.

Diferitele diamante fac și ele parte din bijuteriile de lux. Există diferite culori ale diamantelor, cel mai faimos fiind diamantul incolor, dar există și: roșu, albastru, verde, roz, negru etc. Unele diamante colorate sunt mai puțin costisitoare decât cele incolore. În timp ce dimpotrivă alte culori precum roșu, albastru, verde, roz și unele diamante galbene sunt mult mai scumpe decât diamantele incolore.

Acest lucru se schimbă în funcție de tendințele modei. Astfel, unele case mari de bijuterii oferă game întregi de diamante pentru o clientelă specială.

În concluzie…

Pentru a oferi sau a achiziționa o astfel de bijuterie, trebuie să planificați un buget semnificativ, de multe ori câteva mii de lei. Așadar, pentru a vă alege bijuteria de lux, trebuie să țineți cont de cele de mai sus, dar și de  dorințele voastre pentru a fi sigur că alegeți o piesă frumoasă. Iar dacă doriți să obțineți un preț mai bun, vă recomandăm să apelați la aga-bijuterie.ro. Aici veți putea găsi bijuterii de lux, chiar de la branduri celebre, care vă satisface dorințele cele mai ascunse.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton