Top 4 idei de cadouri pentru fiul tău

 advertising.ringier
.

Fie că este vorba de Crăciun, ziua de naștere a fiului tău sau alte ocazii de oferire a cadourile, darul perfect poate da mereu bătăi de cap. În cazul în care este vorba despre un  adolescent, situația se complică mai tare. Cu toate acestea, oricât de pretențios ar putea fi băiatul tău, îți oferim câteva soluții care nu vor da greș.

Iată 4 idei de cadouri pentru fiul tău adolescent:

1.      Jocuri video

O pasiune des întâlnită în rândul tinerilor sunt jocurile video. Acestea au multe efecte pozitive în dezvoltarea lor precum abilitățile de rezolvare a problemelor, rapiditatea luării deciziilor sub presiune și chiar dezvoltarea imaginației. Atâta timp cât sunt practicate echilibrat și nu se exagerează cu timpul petrecut în fața ecranului, jocurile pot fi o modalitate plăcută de petrecere a timpului. Astfel, o selecție bine aleasă de jocuri s-ar putea să fie exact ce și-ar putea dori.

2.      Cărți

Dacă fiul tău preferă ceva mai clasic și nu este un fan al jocurilor pe calculator sau consolă, o alegere mai potrivită ar fi niște cărți. Lectura este o modalitate excelentă de a-și dezvolta vocabularul și exprimarea, indiferent de genul pe care preferă să-l citească. Pe Books-Express.ro găsești o gamă variată de cărți pentru toate gusturile, de la romane polițiste la cărți manga sau biografii. Află ce preferă băiatul să citească și surprinde-l exact cu ce își dorește mai mult. Încurajează lectura și vei vedea ce bine se va dezvolta ca om în societate.

3.      Haine

Hainele sunt o necesitate și pot fi chiar un cadou de care fiul tău ar avea nevoie. Tinerii la vârsta adolescenței sunt pasionați de îmbrăcăminte și sunt încă în căutarea stilului lor personal și o încurajare a dezvoltării și descoperirii sale. O alegere potrivită ar fi un hanorac sau un pulover care să-i țină de cald în zilele răcoroase, deoarece acelea sunt momentele în care tindem să neglijăm aspectul pentru confort. Un model interesant și în vogă sau ceva simplu și stilat care să arate bine pe el și să-i pună în valoare trăsăturile ar fi piesa care să-l scoată din această situație.

4.      Bilete la concert

Dacă fiul tău nu este o persoană prea pasionată de lucruri materiale, alege să îi oferi o experiență în schimb. Adolescenții sunt pasionați de muzică deoarece o văd ca pe o modalitate din prin care se retrag în lumea lor și simt că se regăsesc în anumite versuri. Primul concert nu se uită niciodată așa că alege să îi oferi bilete pentru a-l vedea cântând live pe artistul său preferat. O să-ți fie recunoscător cu siguranță!

Indiferent pe care dintre cele 4 idei de cadouri o alegi, tot ce trebuie să faci e să ții cont de gusturile fiului tău. Astfel, îi vei arăta cât de bine îl cunoști, iar un părinte implicat va fi mereu de apreciat chiar și în ochii celui mai rebel adolescent. Arată-i cât de mult îl iubești și surprinde-l cu cadoul perfect!

Sursa foto: pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton