Top 3 motive pentru care femeile adoră mașinile sport

 bogdan.galca
.

Pasiunea femeilor pentru şofat a luat amploare în ultimii ani. Pe lângă sentimentul de libertate pe care condusul îl oferă, un alt motiv pentru care această pasiune s-a dezvoltat atât de mult sunt maşinile sport. 

Maşinile sport au câştigat un loc aparte în inima femeilor. Spre deosebire de bărbaţi, care sunt interesaţi de multe ori și de partea mecanică a unui autovehicul, femeile s-au îndrăgostit de maşini dintr-un motiv mult mai simplu: designul atrăgător. Acesta este unul din motivele pentru care pe stradă poţi observa cu uşurinţă femei care conduc maşini sport. Fie că au cutie automată sau manuală, liniile curbate ale maşinilor sport şi motorul puternic le fac pe doamne să se îndrăgostească repede de ele. Iată care sunt 3 dintre motivele pentru care doamnele iubesc maşinile sport: 

  1. Aspectul contează

Nu spune nimeni că o maşină berlină nu este frumoasă. Însă, o maşină sport precum Toyota Supra va atrage întotdeauna atenţia, fie că este în trafic sau în parcare. Motorul acestor mașini este suficient de puternic pentru a te putea strecura mai uşor în depăşiri. Bineînţeles că şi culoarea are un rol important în atragerea privirilor, motiv pentru care doamnele preferă ca maşina să fie roşie sau alb perlat. 

În plus, atunci când conduci o mașină sport, aceasta poate fi un bun subiect de discuție cu persoane pe care abia le-ai cunoscut. Asta pentru că oamenii vor fi mereu interesați, sau chiar intrigati, de mașina ta, indiferent de marca și modelul pe care alegi să le cumperi. 

  1. Sunt distractive

Condusul unei maşini sport este mai distractiv decât cu orice alt tip de maşină. Indiferent dacă o foloseşti pentru a merge la job şi a face cumpărăturile uzuale de la supermarket sau dacă obişnuieşti să pleci deseori în afara oraşului, condusul va fi unul extrem de distractiv. Asta deoarece ai la dispoziţie un bord interesant, un motor puternic şi, mai ales, privirile curioase ale celorlalţi participanţi la trafic. 

Performanțele de pe șosea ale unei mașini sport vor face întotdeauna condusul să fie distractiv. Adrenalina simțită la volanul unei astfel de mașini este greu de stăpânit, mai ales atunci când ești într-o zonă cu restricții de viteză. Din acest motiv, trebuie să ai mai multă grijă și să nu te lași pradă instinctului de a călca pedala unei mașini sport, decât atunci când condițiile de drum și trafic permit acest lucru. 

  1. Sunt atracția șoselelor

Nu tuturor le place să iasă în evidență din mulțime, dar unele femei își doresc în mod absolut să facă asta. Dacă iubești să ai parte de atenție, oriunde ai fi, conducerea unei mașini sport este o modalitate minunată de a face acest lucru. Mai mult decât oricare alta, aceasta reflectă personalitatea șoferului. Dacă vrei să ieși în evidență și vrei să o faci într-un mod distractiv și plăcut, cumpărarea unei mașini sport este modul de a o face. Poți fi sigură că nu îți vei rătăci niciodată mașina în parcarea unui centru comercial, oricât de aglomerată ar fi aceasta.

Deși oamenii adoră stereotipurile, în această privință, încă nu au găsit niciunul. Dacă bărbații care își cumpără mașini sport sunt considerați a fi superficiali și în plină criză a vârstei, femeile care au această preferință sunt doar moderne. 

În zilele noastre, clișeul potrivit căruia femeile cumpără doar mașini fiabile și practice, devine un lucru lipsit de sens, deoarece tot mai multe doamne merg împotriva curentului și aleg mașinile sport. Indiferent de cât de aglomerat este oraşul şi de experienţa pe care o au în şofat, atunci când se află la volanul maşinii preferate, încrederea în sine atinge culmi înalte. 

Sursa foto: Shutterstock 

(P) Material publicitar realizat de Autovit.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton