Şapte lucruri rafinate în care orice femeie ar trebui să investească

 bogdan.galca
.

Indiferent de vârsta pe care o ai, dacă aspiri să fii o femeie elegantă, care se străduieşte mereu să fie cea mai bună variantă a sa, există câteva lucruri care nu ar trebui să-i lipsească. Pentru a-ţi evidenția stilul şi pentru a-ţi pune în valoare rafinamentul, iată care sunt cele zece lucruri în care ar trebui să investeşti şi tu. 

  1. Rochia neagră perfectă

În garderoba unei femei elegante se regăsesc multe piese temporale, de la clasicul trenci bej, la cămaşa office de mătase, dar dacă există o piesă care excelează la capitolul versatilitate, atunci aceea este rochia neagră. Perfectă pentru orice fel de eveniment, de la un cocktail corporate și până la nunta celei mai bune prietene, o rochie neagră cu o croială avantajoasă pentru silueta ta nu se va demoda niciodată şi ar trebui să fie o investiţie pentru tine.

  1. O bijuterie deosebită

Sigur, poate ai deja un inel de logodnă cu un diamant sau o verighetă atipică, însă merită să investeşti într-o bijuterie deosebită, cum sunt cele de la Lalique, care să îţi pună în valoare stilul şi care poate deveni, de ce nu, una de familie. Sau poate fi, pur şi simplu, o bijuterie care să-ţi amintească de un moment excepţional pentru tine: angajarea pe postul la care ai visat întotdeauna sau achiziţia primului tău apartament.

  1. O geantă atemporală

O femeie elegantă ştie că moda trece, dar eleganţa rămâne. În loc să-ţi cumperi în fiecare sezon o altă geantă în tendinţe, investeşte într-un model clasic, realizat după cele mai înalte standarde de calitate, care să se potrivească la cele mai multe dintre ţinutele tale. Cu siguranţă, dacă o vei îngriji corespunzător, o vei putea purta mulţi ani şi va arăta impecabil. 

  1. Pantofi negri stiletto

Chiar şi femeile care preţuiesc confortul în defavoarea imaginii ar trebui să aibă în garderoba lor o pereche de pantofi stiletto clasici negri, care să le facă să se simtă ca niște zeiţe. Se potrivesc în nenumărate tipuri de ţinute, de la cele casual, la cele foarte elegante, iar dacă sunt de bună calitate, ar trebui să fie şi comozi. Important este să descoperi calapodul care ţi se potriveşte. 

  1. Produse de îngrijire a pielii de calitate

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, ne dăm seama de importanța rutinei de îngrijire a pielii. Cu cât începi mai devreme să ai grijă de aspectul tenului tău, cu atât te vei bucura mai mult timp de un look proaspăt şi tineresc. Fiecare organism are necesităţile sale specifice, aşa că nu ezita să te consulţi cu un dermatolog atunci când îţi alegi cosmeticele, mai ales cele pe care le foloseşti pe ten. Poate o să te coste mai mult, dar bucuria unui ten care arată minunat este de nepreţuit.  

  1. O rochie în care te simţi irezistibilă

Fiecare femeie caută sau visează la acea rochie în care se simtă absolut irezistibilă. Poate fi o rochie de mătase de seară sau o simplă rochie de zi care îţi vine desăvârşit. Oricare ar fi modelul care crezi că te pune mai bine în valoare, nu ezita să investeşti în rochia care te face să te simţi feminină şi atrăgătoare. 

  1. Un obiect de artă

Într-o lume în care totul este fabricat, consumat şi uitat rapid, arta ne aminteşte să ne bucurăm de frumusețe, să acordăm atenţie detaliilor şi să ne regăsim emoţiile. Indiferent că e vorba de tabloul unui pictor contemporan pe care îl admiri sau de o rafinată vază de cristal făcută manual, din casa ta nu ar trebui să lipsească un obiect de valoare care să-ţi evidenţieze simţul estetic. 

Alegerile de zi cu zi ne modelează personalitatea şi ne comunică aspiraţiile. Inspiră-te din lista noastră pentru a-ţi îmbogăţi universul cu lucruri elegante care te pun în valoare! 

Sursa foto: Pexels.com               

(P) Material publicitar realizat împreună cu myhouseshop.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton