PREMIERA ABSOLUTĂ ÎN ROMÂNIA! IULIANA BEREGOI pregătește 2 show-uri grandioase în aceeași zi, la Sala Palatului, pe 12 martie

 advertising.ringier
.

Așteptarea se transformă în bucurie! Iuliana Beregoi vine, din nou, în București, la Sala Palatului, pe 12 martie, cu două concerte în aceeași zi, special concepute pentru toată generația Z.

„DOR DE VOI” este cel mai mare concept al artistei fenomen unde, alături de echipa Mixton Music (Cătălin Dascălu și Alina Todașcă), va oferi un eveniment muzical unic în țara noastră. Două show-uri în aceeași zi, o premieră absolută în țara noastră, cu invitați surpriză, dar și momente emoționante ce vor fi dezvăluite pe scena Sălii Palatului.

„Pe 12 martie, la Sala Palatului din București, te vei distra și vei fi parte dintr-un show interactiv care te va ține cu sufletul la gură. Tu ești Fortza Generației Z și te aștept, alături de mine, să cânți și să te distrezi. Ți-am pregătit surprize la care nici nu te-ai gândit!”, spune Iuliana Beregoi.

Evenimentul este organizat de Mixton Music și Sens Music. Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Iuliana Beregoi are un succes nemaiîntâlnit în muzică, actorie și vlogging. Artista muncește foarte mult pentru ca visele sale să-i devină realitate, iar acest lucru se poate observa cu ușurință din multele videoclipuri pe care le filmează, piese lansate și concerte pe care le susține regulat, atât în țară, cât și alte țări, toate însumând zeci de milioane de apreciezi în rândul fanilor ei.

Are o echipă de management foarte bine ancorată în realitate și profesionalism, pe Cătălin Dascălu și Alina Todașcă (Mixton Music). Aceștia din urmă au reușit să construiască un adevărat fenomen în rândul copiilor și tinerilor din Generația Z, de la producții muzicale, până la celebrul serial de Netflix și film cinematografic, „Lara”, dar și bestseller-ul cu același nume, documentarul despre viața Iulianei Beregoi, până la evenimente SOLD OUT în România și Republica Moldova.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton