Pantofii sport: tendințe care cuceresc în 2022

 bogdan.galca
.

Fie că preferi stilul clasic sau îți place să te aventurezi și să adopți un look diferit, este aproape imposibil să nu vorbim despre pantofii sport când vine vorba de confort. În ultimii ani, pantofii sport au schimbat lumea modei din ce în ce mai mult. Înainte, pantofii sport erau asociați cu performanțele sportive sau erau folosiți doar în momentele mai puțin formale. Astăzi, moda sportivă a început să câștige tot mai mult teren, în diferite medii. Există modele de pantofi sport care se potrivesc unui cod vestimentar riguros, însă majoritatea modelelor de pantofi devin protagoniștii unor outfit-uri street style. Indiferent de stilul preferat, pantofii sport sunt indispensabili în garderoba oricărei femei. 

Un look perfect în fiecare zi 

Cu ajutorul unei singure perechi de pantofi sport poți compune mai multe ținute potrivite stilului tău. Marile branduri se reinventează în fiecare an și scot pe piață noi modele cu care poți realiza outfituri sportive, moderne sau sofisticate. Pentru a arăta impecabil în fiecare zi este important să știi care sunt tendințele în modă la încălțămintea sport de damă. Stilul sportiv este mereu în trend, însă anul 2022 ne-a pregătit diversitate. Cele mai mari branduri au lansat pantofi sport într-o varietate mare de culori pentru a crea outfituri la modă, indiferent de stil.

Pantofii sport nu vor înlocui niciodată tocurile însă alegerea unor skechers de dama colorați vor da personalitate outfitului tău în fiecare zi. Pantofii sport cu platformă sunt în trend de câteva sezoane, fiind o alternativă ideală a pantofilor cu toc. Dacă ești în căutarea unor skechers diferiți, pantofii sport cu platformă sunt un must-have al acestui an. Acest model este ușor de integrat în orice stil vestimentar, fiind ideal atât în ținute clasice, casual, cât și în ținutele elegante pentru birou sau alte evenimente importante. Purtați cu stil chiar și de vedete, pantofii cu platformă crează ținute originale atunci când sunt asortati cu blugi prespălați sau rochii lejere. 

4 modele care vor fi la modă în 2022 

Înainte de a cumpăra o pereche de pantofi sport trebuie să ții cont de piesele vestimentare din garderobă. Creați inițial pentru alergare, sală sau alte sporturi, pantofii sport au devenit o parte esențială a stilului casual. Pe lângă faptul că arată cool, pantofii sport sunt preferați de femei pentru că sunt confortabili. Realizați din piele întoarsă, material textil, plasă sau piele naturală, aceștia sunt ideali pentru zilele în care avem multe lucruri de făcut. Dacă vrei să afli care sunt tendințele în materie de pantofi sport pentru 2022, ți-am pregătit o selecție cu cele mai populare modele:

  • Pantofii sport în nuanțe neutre, cum ar fi bej, maro și gri domină preferințele fashionistelor. Tonurile neutre se potrivesc tuturor gusturilor și stilurilor și sunt ușor de asortat cu orice articol vestimentar, fie că e vorba de rochie, fustă, jeans sau un costum casual;
  • Cu un design clasic și aspect retro, pantofii sport vintage sunt o altă tendință în 2022. Pe lângă faptul ca sunt confortabili, cu acești pantofi poți să compui o mulțime de ținute. Pentru a obține un stil casual pentru birou, îi poți combina cu un pantalon clasic și o bluză sau o cămașă;
  • Dacă mizezi pe crearea unui outfit de senzație, pantofii sport color block te vor ajuta să dai frâu liber imaginației. Cu acest model poți crea aspecte cromatice unice, fie că îi prefer pe cei în tonuri pastel sau culori vibrante. La birou îi poți purta cu un costum din două piese sau poți alege să îi porți cu rochii scurte, midi sau lungi;
  • Pantofii sport cu aspect futurist sunt plini de personalitate. Dacă te-ai plictisit de pantofii sport clasici și vrei să duci outfitul la un alt nivel, pariază pe modelele futuriste. Aspectele futuriste sunt ideale pentru personalitățile care vor să încerce lucruri noi, neobișnuite. Îi poți purta cu orice piesă vestimentară: blugi, pantaloni, fuste și rochii. Cu detalii extravagante precum o talpă robustă, pantofii cu aspect futurist sunt printre cei mai populari pantofi sport. Îi poți asorta cu diferite modele de pantaloni, important este să alegi corect combinația de culori. Îi poți purta la serviciu, dar și când te întâlnești cu prietenii la o cafenea.

Sursa foto: shutterstock.com

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Hervis

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton