O primăvară seducător de dulce la Cofetăria Armand Maison du Dessert

 bogdan.galca
.

Începutul fiecărei primăveri ne readuce aminte de bucuria nemărginită de a oferi cadouri speciale persoanelor dragi din viața noastră. Fie că vorbim despre mamele, soțiile, prietenele sau bunicile noastre, știm sigur că dorim să ne arătăm recunoștința prin cele mai unice și speciale gesturi.

La cofetăria Armand, primăvara aceasta începe cu o selecție unică de prăjituri care promite să încânte toate inimile și papilele gustative! Compozițiile speciale cu cireșe Maraschino, ciocolată albă cu esență de trandafiri, mango și fructul pasiunii, sunt doar o parte dintre cele mai încântătoare!

Atracția sezonului acesta este tortul True Love pentru iubitorii de piersici și caise parfumate cu lichior dulce de portocale, un cadou elegant în ediție limitată! Dacă dorești să surprinzi cu un desert special, ciocolata cu fistic, merișoare, fulgi de cocos, cireșe Maraschino și bezele, poate fi alegerea perfectă. Pentru soții și iubite, pachetul cu vin spumant franțuzesc și căpșuni glazurate în cea mai fină ciocolată belgiană este cu siguranță un cadou care nu va fi uitat prea curând! Și pentru că florile sunt o adevărată încântare, desertul favorit poate fi însoțit de un superb aranjament floral care va fi cu siguranță pe placul oricărei femei.

Anul acesta, chiar și mărțișorul poate fi deosebit și original! De la macaronul irezistibil în formă de inimă, la brioșele și biscuiții pe care îi poți personaliza după bunul plac, alege să faci cele mai frumoase surprize!

Profită de fiecare ocazie pentru a surprinde și a te lăsa surprinsă de gustul unic al deserturilor realizate de artiștii cofetăriei Armand!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton