O altă modalitate de a înfrumuseța casa, cu traversele de la Faria 

 Sava Elisabeta
.

Atunci când vă înfrumusețați casa, vă gândiți la accesorii și tot felul de decorațiuni textile și nu numai. Unele în ton cu sezonul, unele în ton cu sărbătorile care vin, decorațiunile sunt alegerea clasică în materie de amenajarea spațiilor interioare sau exterioare. Nu sunt însă singurele. Ce ați spune să decorați cu traverse? Acestea sunt ușor de găsit la faria.ro și vin într-o varietate de modele și culori. 

Gama de traverse disponibilă la Faria este una impresionantă. Mai mult decât o sursă pentru achiziția acestor tipuri de covoare, aici veți avea posibilitatea de a alege în funcție de lungimea dorită. Așadar, optați pentru surfilare, încât să nu fie deloc observabil faptul că acea traversă a fost secționată. 

Efecte interesante create cu traverse 

Faria sparge puțin tiparele și astfel vă aduce la îndemână o sursă complexă de tipuri de traversa. Fie că vorbim de amenajarea unui spațiu din interior sau exterior, acolo unde puteți integra o traversa puteți alege ca acesta să fie o pată de culoare în contrast cu tot ce e în jur sau dimpotrivă, să fie o nuanță similară cu tot ce este în jur. 

Cert este că furnizorul Faria vine cu modele și culori dintre cele variate, care să se plieze pe toate gusturile. Spre exemplu, este ușor de găsit aici implicit acel tip de traversă ce imită gazonul verde. Pentru spațiile de la exterior, în curți, terase etc. un singur covor poate schimba decorul. Aveți totul verde și mereu cu un aspect proaspăt, cu minim de efort. 

Tot cu traversele găsite aici veți putea crea și alte efecte vizuale. Să nu uităm că un covor are un dublu rol și anume protejează suprafețele, vă ferește de temperaturile reci resimțite când circulați pe pardoseală rece, dar în același timp poate avea o contribuție în estetică casei/spațiului în sine. Astfel, creați impresia de spațiu mai mare decât este el, aduceți o notă de eleganță sau puneți accent pe stilul clasic, cu traversele alese. 

Culoarea potrivită este…

Atunci când vă gândiți la culoarea potrivită a unui covor, vă gândiți automat la ceva similar cu obiectele deja existente în decor. Culoarea potrivită poate fi una de contrast sau nu. În ultimii ani covoarele au devenit tot mai extravagante, producătorii nu se sfiesc să opteze pentru ceva ieșit din tipare. 

Dacă sunteți din categoria celor care adoră ideea de a se juca cu culorile, optați pentru covoarele sau traversele de la Faria. Veți găsi aici implicit cele multicolore, cum este modelul Rakkas navy/rose, iar acesta este doar un exemplu disponibil aici. 

Comandați online, primiți acasă în scurt timp traversa dorită 

Unul din marile dezavantaje atunci când cumpărați traversa la metru era extremitatea sa. Acolo unde era tăiată, necesită surfilare, altfel materialul se destramă. Ei bine, la Faria doritorii pot alege să nu aibă surfilare traversa aleasă sau acest tip de cusătură să se aplice la ambele capete. Este un retuș necesar care să nu trădeze faptul că ați ales traversa la metru. 

De asemenea, aceeași sursă vă oferă șansa de a alege între diverse tipuri de materiale. Baza suport poate fi antiderapantă de asemenea sau cele care permit căldurii să treacă, nu o blochează, deci sunt ideale pentru încăperile în care există încălzire în pardoseală. Asta înseamnă că, indiferent de tipul de suprafață, traversele disponibile aici sunt potrivite. 

În cazul celor care doresc să completeze un spațiu cu tavan înalt, unde accentul cade pe eleganță și simplitate în egală măsură, sunt încurajate alegerile de tip traverse în culori simple. 

Descoperiți toate variantele disponibile, la faria.ro! 

Contact: [email protected]

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton