Mama din Timișoara și cei doi copii vor fi înmormântați în același sicriu. Decizia luată de Alexandru, tatăl copiilor

 Raiciu Adriana
.

Mama din Timișoara, Iulia B, și cei doi copii, Alisa și Nicholas, vor fi înmormântați în același sicriu. Decizia a fost luată de Alexandru, tatăl micuților decedați, care a venit de urgență în țară. El se afla la muncă, în Austria.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În dimineața zilei de 3 mai 2022, o femeie în vârstă de 32 de ani s-a aruncat de la terasa unui bloc cu 10 etaje în timp ce își ținea copiii în brațe. Cei trei au decedat, iar tatăl celor mici a fost sfâșiat de durere. Bărbatul a avut parte de un șoc atunci când a aflat vestea tragică, mai ales că nu se afla în țară și nu a putut merge imediat la fața locului.

Iulia-Timisoara-1-2-1Iulia-Timisoara-1-2-1

La puțin timp de la sosirea în țară, bărbatul a decis ca fosta lui soție, dar și cei doi copii să fie înmormântați în același sicriu.

Citește și: Cu ce se ocupa mama din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii ai ei

Citește și: De ce nu a putut Alexandru, bărbatul cu care mama din Timișoara urma să se recăsătorească, să recunoscă cadavrul acesteia la morgă

Citește și: Alin Oprea și iubita lui, Medana, au împlinit 3 ani de relație.Cum au sărbătorit

Citește și: Mioara Roman a ajuns din nou la spital. Oana Roman:’A trebuit să o internez’

Mama din Timișoara și cei doi copii vor fi înmormântați în același sicriu

Cazul mamei din Timișoara a șocat o țară întreagă! Femeia și-a luat cei doi copii, a urcat până la etajul 10 al unui bloc, iar apoi s-a aruncat în gol cu aceștia. În momentul în care a aflat, tatăl copiilor, care se afla în Austria la muncă, a avut parte de un șoc.

La puțin timp după venirea în țară, Alexandru a decis ca fosta lui soție, care îi purta numele chiar și după divorț, dar și micuții Nicholas și Alisa să fie înmormântați în același sicriu. În urmă cu puțin timp, sicriul cu trupurile fără viață ale celor trei a fost depus la o capelă din Timișoara, acolo unde apropiații pot veni să-și ia rămas bun de la aceștia, scrie Spynews.

Mama din Timișoara ar fi avut probleme cu fostul iubit

Mama din Timișoara ar fi avut probleme cu fostul iubit, Marcel. Bărbatul ar fi terorizat-o și chiar ar fi amenințat-o că îi cei doi copii.

'Ea nu ar fi făcut așa ceva. Ea a pornit la grădiniță, nicidecum să se omoare. A fost împinsă de altcineva. Bănuiesc că Marcel, pentru că o teroriza foarte mult. Ea voia să scape, să vină înapoi la noi. I-am cerut explicații. I-am spus că pentru mine este un criminal. Așa îl consider eu. Indirect, mi-a omorât nepoții. I-am zis că până când nu îmi dă explicații că nu e așa, eu așa îl consider. El rămâne așa', a spus soacra Iuliei la Acces Direct.

sursă foto- Antena 3, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton