Noul HUAWEI Mate 50 Pro aduce mai aproape de consumatori inovația, designul premium și tehnologia de top

 advertising.ringier
.

Huawei a lansat acum noul HUAWEI Mate 50 Pro, primul smartphone din lume cu o cameră cu diafragmă fizică reglabilă pe 10 niveluri, perfectă pentru a surprinde fotografii spectaculoase. Noul gadget vine cu un design excepțional și tehnologii de ultimă generație pentru cei care își doresc un smartphone cu o estetică deosebită, dar și performanță de invidiat.

Trăim într-o eră a tehnologiei, în care un telefon mobil este cu mult mai mult decât un instrument de comunicare. 

Acum poți lucra profesional pe un smartphone, poți crea fotografii sau clipuri cu care să îți câștigi un venit considerabil, poți să fii activ pe rețelele de socializare, te poți distra când ai o pauză în timp ce te uiți la un film sau te joci cea mai nouă versiune a jocului tău preferat, dacă ești pasionat de gaming. 

Posibilitățile sunt nelimitate, iar noul HUAWEI Mate 50 Pro aduce acum cea mai tare cameră de pe piața smartphone-urilor. Ultra Aperture revoluționează piața și îți oferă o experiență unică!

HUAWEI Mate 50 Pro – fotografii la superlativ

Noul smartphone vine pe piață în mai multe variante inedite și îți aduce calitatea artizanală, însoțită cu succes de un design clasic. Însă, adevăratul atu al acestuia este diafragma fizică reglabilă pe 10 niveluri, o premieră globală când vine vorba despre acest tip de gadget.

Camera Ultra Aperture de 50 MP cu o diafragmă fizică reglabilă pe 10 niveluri integrează o serie de caracteristici revoluționare, menite să te ajute în realizarea celor mai reușite fotografii, de o calitate și claritate excepționale. Inovațiile importante în sistemul optic, structura mecanică, tehnologia și procesarea imaginii transformă noul HUAWEI Mate 50 Pro într-un accesoriu de neratat pentru pasionații de tehnologie.

Diafragma inteligentă se ajustează ca să își potrivească dimensiunea cu peisajul, dar și cu scenariul de fotografiere din modul Auto. În plus, comutarea la modul Profesional îți permite o reglare manuală a profunzimii de câmp, precum și a gradului de blur. 

Hardware-ul și algoritmii avansați integrați îmbunătățesc realizarea imaginilor statice. Camera Ultra Aperture vine echipată cu o diafragmă mare f/1.4 care stabilește perfect luminozitatea imaginii, detaliile de lumini și umbre, dar și temperatura corectă de culoare, împreună cu motorul de imagine XD Fusion Pro și un aport ridicat de lumină.

Dacă folosești Modul de Noapte surprinzi imagini cu zone luminoase și întunecate distincte, inclusiv în mediile slab iluminate. Modul Portret estompează natural fundalul pentru ca subiectul să iasă în evidență față de mediul înconjurător. 

Camera periscop cu teleobiectiv aduce scenele îndepărtate chiar în fața ta, cu o gamă de Zoom de până la 200X. Camera macro, cu unghi larg, mărește eficient detaliile minuscule. Acum poți fotografia inclusiv firele de iarbă și picăturile de rouă cu o claritate remarcabilă. 

HUAWEI Mate 50 Pro acceptă atât înregistrare video macro, cât și macro picture-in-picture (PiP), ca să redea cu o precizie fantastică scenele în mișcare.

Ce variante de design poți alege pentru HUAWEI Mate 50 Pro

Dincolo de simetria emblematică a designului acestei serii, HUAWEI Mate 50 Pro vine în premieră cu designul elegant al inserțiilor în relief Clous de Paris. Prezintă un nou tip de estetică, acordând o atenție deosebită când vine vorba despre detalii. HUAWEI Mate 50 Pro vine acum cu două tipuri de carcasă pentru spate: o variantă din sticlă și una din piele vegană. 

Cea din sticlă oferă telefonului un finisaj elegant și este disponibilă în două culori: argintiu și negru. Cea din piele vegană este de culoare portocalie. Este echipată cu un ecran de sticlă „Kunlun Glass', care i-a adus certificarea de cinci stele din partea SGS Elveția pentru durabilitate și rezistență la cădere, fiind primul smartphone care primește această recunoaștere.

AppGallery și Gspace – cum poți accesa serviciile Google pe un smartphone Huawei

AppGallery este una dintre primele trei piețe de aplicații la nivel global. Îți oferă o mare varietate de aplicații globale și locale, grupate sub forma a 18 categorii, care include: navigație și transport, social media, știri și multe altele. Este disponibilă în peste 170 de țări și regiuni, având peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global.

Îți oferă unele dintre cele mai populare aplicații din România, incluzând aplicațiile financiare, precum BT Pay, George România, YOU BRD, New Raiffeisen Smart Mobile, CEC Bank, Garanti, Pago, NeoBT, dar și aplicații pentru operatorii de telefonie mobilă, precum My Vodafone România, My Orange România, DIGI.ro ori MyAccount Telekom. 

Poți accesa și aplicații ale supermarketurilor și magazinelor populare, precum Carrefour, Lidl, Kaufland, Profi, Altex, About You sau elefant.ro. Alte aplicații foarte căutate sunt MyEdenred România, Bolt sau E.ON Myline, iar Tazz, serviciul de livrare de alimente, se numără printre aplicațiile care au fost recent adăugate pe AppGallery.  

Dacă vrei să descarci serviciile Google, atunci accesează acum Gspace, un magazin de aplicații disponibil pe AppGallery care oferă acces ușor la cele mai populare aplicații Google, dar și la altele, precum Uber sau Spotify. Intuitiv și ușor de folosit îți aduce aplicațiile tale preferate la doar câteva click-uri distanță.

Performanță, fiabilitate și siguranță

Noul HUAWEI Mate 50 Pro este un veritabil vârf de gamă, care impresionează și prin rezistența la o utilizare în condiții vitrege. Dispune de certificare IP68 pentru rezistența la apă la o adâncime de până la șase metri. Așadar, suportă cu multă ușurință mediile umede, dar și praful.

Tehnologia de ultimă generație crește substanțial performanța noului smartphone. Poți face acum multi-tasking fără să te deranjeze întreruperile cu ajutorul SuperHold, în timp de SuperRender reduce consumul de energie și previne și supraîncălzirea.

Acum ai și mai mult spațiu pentru fotografiile și videoclipurile tale, pentru că SuperStorage îți elimină fișierele duplicat într-un mod imperceptibil și îți comprimă aplicațiile pe care le utilizezi mai rar. SuperEnergy Boosting te salvează prin modul inovator de economisire a energiei. Așadar, atunci când nivelul bateriei scade la 1%, îți oferă trei ore de standby sau 12 minute de apel.

HUAWEI Mate 50 pro este și primul dispozitiv care rulează pe EMUI 13, fluidizând interacțiunile zilnice prin navigarea simplă cu o singură atingere. Acum poți stoca temporar și imagini, documente și text pe care le poți transfera, apoi, între aplicații și dispozitive.

Funcțiile de confidențialitate și de securitate îți asigură un nivel înalt de protecție a datelor. Se înregistrează comportamentul aplicațiilor care îți accesează informațiile sensibile în timp real și se analizează securitatea telefonului tău HUAWEI Mate 50 prin monitorizarea activității din App Lock, Pasword Vault, File Safe, Find Device și multe altele. 

HUAWEI Mate 50 Pro acceptă și Protecția confidențialității imaginilor. Șterge automat informațiile sensibile, precum locația și ora, atunci când este partajată o imagine.

Cât costă noul HUAWEI Mate 50 Pro

În perioada 13 – 30 octombrie, HUAWEI Mate 50 Pro este disponibil pentru precomandă online pe HUAWEI Store și vine la prețul recomandat de 5.999 RON pentru variantele Black și Silver cu 256 GB ROM și 6.499 RON pentru varianta Orange cu 512 GB ROM. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton