Monitorizează-ți sănătatea cu ajutorul tensiometrelor și al pulsoximetrelor! 

 advertising.ringier
.

Monitorizarea sănătății trebuie să reprezinte o prioritate în viața tuturor, mai ales în cazul persoanelor care s-au mai confruntat în trecut cu diverse afecțiuni. Utilizarea tensiometrelor reprezintă un exemplu bun în acest sens, întrucât aceste dispozitive ajută la diagnosticarea și monitorizarea hipertensiunii, dar și la detectarea riscului cardiovascular. 

In magazinul online Med-Tehnica.ro, utilizatorii vor găsi o varietate de produse, al căror scop este de a le oferi persoanelor care le utilizează o imagine clară asupra sănătății lor. De aceea, existența unui tensiometru este vitală în orice locuință, indiferent că membrii familiei au avut de-a face cu probleme de sănătate în trecut sau nu. În ceea ce privește tipul de funcționare, există atât tensiometre electronice, cât și mecanice. 

Tensiometre electronice sau mecanice – care este varianta ideală? 

Tensiometrele electronice le oferă oamenilor posibilitatea de a se conecta la dispozitiv prin intermediul unei aplicații, astfel încât rezultatele obținute să fie afișate pe ecran. Mai mult decât atât, aplicația le permite utilizatorilor să observe modul în care starea lor de sănătate evoluează de la o zi la alta, pentru a vedea care sunt aspectele legate de stilul lor de viață ce trebuie schimbate. 

Med Tehnica comercializează tensiometre cu diverse proprietăți: indicator luminos pentru înfășurarea corectă a manșetei pe braț, led pentru alertare în cazul hipertensiunii, capacitate de memorie de până la 100 de determinări pentru fiecare din cei doi utilizatori, transfer automat al datelor, fără a fi nevoie de o intervenție etc. 

Interfața este una prietenoasa, datorită simbolurilor poziționate pe suprafața dispozitivului: cel pentru bătăi neregulate ale inimii, pentru valoarea medie dimineața și seara, simbolul pentru apariția pulsului neregulat și cel pentru detectarea mișcării corpului în timpul determinării. Cu ajutorul acestor simboluri, oricine își poate da seama daca tensiometrul este utilizat corect sau nu. 

Cum ajută pulsoximetrele la monitorizarea sănătății? 

Persoanele care intenționează să achiziționeze pulsoximetre trebuie să știe că aceste dispozitive sunt foarte ușor de folosit. Pulsoximetrul se prinde de încheietura mâinii sau la deget și măsoară pulsul, saturația de oxigen și frecvența cardiacă, atât ziua cât și noaptea. Funcționarea optimă se datorează faptului că dispozitivul combină tehnologia de examinare fotoelectrică a oxihemoglobinei cu tehnologia de scanare și înregistrare a ratei pulsului. 

Utilizarea pulsoximetrului nu se face doar în spital sau la cabinetul medical, ci poate fi realizată și la domiciliu, astfel încât oamenii să nu fie nevoiți să se deplaseze. Sportivii vor putea beneficia în mod deosebit de acest dispozitiv, încât îi ajută la măsurarea parametrilor în regim de efort, așa că pulsoximetrul poate fi folosit în sălile de fitness și în cele pentru pregătire fizică. El poate fi utilizat înainte sau după activitățile fizice, dar nu și în timpul lor. 

În cele din urmă, monitorizarea sănătății poate preveni situații nefericite, întrucât cele mai multe afecțiuni vor fi depistate din timp, iar oamenii vor putea urma un tratament, care să-i ajute să-și revină. Tot ce trebuie să facă o persoană pentru a avea o viață sănătoasă este să investească în dispozitive de calitate, care să o ajute să atingă acest ideal. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton