LASĂ-ȚI BUZELE SĂ STRIGE! essence 8h matte liquid lipstick

 bogdan.galca
.

Este timpul sa uiți de rujurile uscate și neplacute care dispar rapid de pe buze. essence îți prezintă o revoluție în îngrijirea și colorarea buzelor: exprimă-ți personalitatea cu voce tare și cu mândrie de dimineața până seara cu rujul lichid 8h matte!

Buzele au fost întotdeauna în centrul atenției tuturor iubitorilor de machiaj de top!

Ele vorbesc de la sine, atrag privirile, emană senzualitate și invită la sărutări! Ele sunt puterea noastră, aliatele noastre pentru încrederea în sine, purtătarele de cuvânt cu fiecare ocazie! Întotdeauna vrem să le facem și mai expresive și mai voluminoase. Râd, vorbesc, seduc, sărută… iar cu rujul potrivit poți da buzelor tale un plus de volum si energie. Așadar, rasfată-le cu grija și dragoste și evidențiază-le cu mândrie cu fiecare ocazie cu ajutorul unui ruj confortabil de purtat, de lungă durată și expresiv.

Exact asta este rujul lichid essence 8h matte, care îți oferă o acoperire ridicată și un finisaj de lungă durată, rezistent la apă și ăarut, care durează până la opt ore. Textura sa cremoasă și mată este plăcută pe buze și nu le usucă. Datorită aplicatorului special conceput, rujul lichid este aplicat ușor și precis.

DE CE AI NEVOIE DE rujul lichid essence 8h MATTE?

PENTRU CĂ OFERĂ TOTUL:

  • Textură ușoară și cremoasă ce durează până la 8 ore
  •  Oferă culoare intensă fără să usuce
  •  O gamă variată de nuanțe de la nude delicat la roz dulce și nuanțte intense de roșu
  •  Oferă culoare intensă dintr-o singură aplicare
  •  Pentru aplicare ușoară și precisă
  •  Rezistent la apă – și săruturi!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton