Impresionează-ți viitorii chiriași cu o locuință de invidiat

 advertising.ringier
.

   Dacă ți-ai propus să-ți închiriezi locuința pentru a obține un venit suplimentar este important să pregătești casa sau apartamentul într-un mod care să atragă și să impresioneze potențialii chiriași. Atenția la detalii și pregătirea corespunzătoare te pot ajuta să găsești rapid chiriași, ceea ce îți poate economisi timp.

        Deși mulți proprietari consideră că un spațiu generos, zona și confortul sunt cele mai importante criterii de alegere a unui apartament pentru a fi închiriat, la fel de important este și aspectul curat, îngrijit și întreținut în cele mai bune condiții. Sunt cerințe foarte importante pe care orice persoană și le dorește. Pune-te în locul unei persoane care vrea să închirieze o casă și vei înțelege despre ce vorbim. Întreabă-te cum ți-ar plăcea să arate apartamentul pe care ai dori să-l închiriezi. 

          Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să pregătești locuința pentru a fi vizionată de un viitor chiriaș:

  1. Curăță în profunzime. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să cureți locuința cu atenție și în cele mai nevăzute locuri și unghiuri. Asigură-te că ai îndepărtat toate urmele de murdărie, praf și păianjeni. Înainte de a începe curățenia, creează o listă cu toate zonele care necesită atenție și acordă timp pentru a le curăța pe toate.
  2. Înlătură toate obiectele personale, fotografii sau decorațiunile care ar putea să-i distragă atenția viitorului chiriaș de la calitățile locuinței. Nu este obligatoriu, dar îți recomandăm să ții cont și de acesta.
  3. Amenajează. Dacă locuința este goală, ia în considerare achiziționarea de mobilier temporar sau de accesorii decor pentru a arăta potențialilor chiriași cum ar putea să arate locuința după ce se mută. În cazul în care este deja mobilată, asigură-te că piesele de mobilier sunt într-o stare bună și poziționate corespunzător.
  4. Ia în calcul vopsirea pereților dacă aceștia sunt murdari. Și acesta poate fi un factor decisiv în alegerea unui apartament închiriat.
  5. Verifică instalațiile. Asigură-te că instalațiile funcționează corespunzător și că nu există probleme cu apa, încălzirea sau electricitatea. Acest lucru va fi important pentru potențialii chiriași, pentru a nu avea probleme atunci când se vor muta în apartament.
  6. Îmbunătățește iluminatul. Acest aspect poate face minuni pentru aspectul locuinței. Verifică dacă becurile sunt în stare bună și asigură-te că iluminatul este uniform în toate camerele apartamentului.
  7. Îndepărtează mirosurile neplăcute înainte de a fi vizionată de către potențialii chiriași. În acest sens poți folosi un odorizant pentru cameră sau poți deschide ferestrele pentru a aerisi apartamentul.

      Un apartament curat, bine întreținut și amenajat într-un stil plăcut poate fi decisiv în alegerea chiriașilor și poate duce la închirierea rapidă a locuinței. 

         Un alt detaliu, la fel de important precum sunt celelalte este să rămâi politicos în timpul vizitelor, pentru că acest lucru poate fi decisiv în alegerea chiriașilor de încredere pe termen lung.

       În concluzie, pregătirea locuinței pentru vizionarea de către un potențial chiriaș poate fi o sarcină anevoioasă și de lungă durată, dar foarte importantă. Este necesar să te asiguri că locuința arată cât mai bine posibil și este pregătită să primească vizite.

         Înregistrează gratuit anunțul tău pe ofera.ro, un site de anunțuri imobiliare Sibiu și pregătește-te să întâmpini viitorii tăi chiriași. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton