Cum arăta Claudia Puican înainte de operațiile estetice: ”Erai mult mai plăcută naturală”

 Calin Maria Bianca
.

Cum arăta Claudia Puican înainte de operațiile estetice. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în ultima vreme, majoritatea vedetelor sau numelor publice au apelat la ajutorul intervențiilor și a operațiilor estetice. Ei bine însă, nu mulția agreează aceste schimbări, astfel că zilnic, artistele și vedetele primesc jigniri și numeroase critici. Printre acestea se numără inclusiv soția lui Armin Nicoară. Iată cum arăta Claudia Puican fără operații estetice, pe vremea când purta aparat dentar! Fanii spun că este de nerecunoscut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arăta Claudia Puican înainte de operațiile estetice? Aceasta este întrebarea pe care fanii din ziua de azi ai artistei și-o pun în fiecare zi. Mulți au cunoscut-o abia atunci când a început să scoată nenumărate piese și să intre în atenția publicului larg. Bineînțeles, mulți s-au grăbit să afirme că are operații și intervenții estetice.

whatsapp-image-2023-02-27-at-09-06-44-1whatsapp-image-2023-02-27-at-09-06-44-1

Ei bine, spre surprinderea tuturor, Claudia Puican nu are atât de multe operații estetice precum se spune în jurul ei. De-a lungul timpului a fost deseori întrbată despre acest aspect, însă ea a explicat că nu a mers în cabinetul medicilor esteticieni pentru vreo operație încă. Artista a precizat ă singura schimbare este la nivelul buzelor.

Citește și: Armin Nicoară a înșelat-o pe Claudia Puican cu o altă artistă? Declarațiile neaștepate ale saxofonistului: 'Mai vreau și eu altceva'

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican se mută în casă nouă: „Facem Crăciunul aici'. Imagini cu locuința lor

Citește și: „Mă felicit. N-aș ști ce valori să-i induc”. De ce nu-și dorește Alexandra Velniciuc să devină mamă

Citește și: Cine sunt copiii lui Mihai Șora. Filosoful și-a pierdut fiul cel mare anul trecut

Cum arăta Claudia Puican fără operații estetice

Claudia Puican a spus de nenumărate ori faptul că nu are operații estetice, ci doar o intervenție. Mai concret, a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a avea buze mai voluminoase, prin injectarea de acid hialuronic. De asemenea, a simțit nevoia să mai facă unele reutșuri faciale și câdn a venit vorba de zâmbet. Soția lui Claudia Puican a purtat mai mult timp aparat dentar, acum bucurându-se de o dantură albă, frumoasă și dreaptă, așa cum și-a dorit.

Claudia Puican, criticată că are prea multe operații estetice

Recent, Claudia Puican a fost criticată de către marea comunitate din mediul online din cauza faptului că ar avea prea multe operații estetice, iar înfățișarea sa ar fi suferit multe modificări în ultimii ani. Ei bine, conform spuselor ei, criticile sunt degeaba, asta fiindcă a ajuns în cabinetul medicului estetician doar pentru mărirea buzelor.

„Frumoasă! Păcat că ai apelat la operații estetice! Erai mult mai plăcută fără operații- naturală.',, a scris una dintre fanele Claudiei Puican.

Claudia Puican și-a schimbat numele după căsătoria cu Armin Nicoară?

De-a lungul timpului, Claudia Puican s-a făcut cunoscută pe numele său real, însă de când formează o relație cu Armin Nicoară, este deseori asociată cu soția lui. Ei bine, mulți s-au întrebat după ce și-au unit destinele, dacă a luat numele lui de familie sau l-a păstrat pe al ei, așa cum o cunoaște toată lumea. Spre surprinderea tuturor, sunt ambele variante. Artista și-a păstrat și numele ei, iar alături a pus și numele de 'Nicoară'.

„ Numele nu o să mi-l schimb pe rețele… doar am adăugat NICOARĂ în acte! Pentru cei care m-au întrebat', a scris Claudia Puican în rubrica Instastory de pe contul său de Instagram.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton