Implantul dentar, prima recomandare a stomatologilor pentru o dantură completă și sănătoasă

 advertising.ringier
.

„Pentru că ne definește calitatea, vă oferim o experiență diferită la medicul dentist: plăcută, fără durere!”

-Dr. Ayman Abboud

Cariile, problemele netratate ale gingiilor, o igienă dentară precară ori accidentările. Toate pot fi cauze ale pierderii dinţilor, un coşmar pentru oricine. Românii nu fac excepţie. Peste 70% dintre ei au cel puţin un dinte lipsă, arată datele, aşa că în acest context nici nu este de mirare că pentru foarte mulţi un zâmbet plin de încredere pare doar un vis extrem de îndepărtat.

Doctorul Ayman Abboud, medic specialist în chirurgie orală și implantologie și, totodată, fondatorul clinicii Smile Design face însă această călătorie nu doar posibilă, ci şi extrem de plăcută, prin servicii premium, la preţuri accesibile. Care este soluţia sa pentru înlocuirea unuia sau a mai multor dinţi lipsă? Implantul dentar, cea mai recomandată metodă în acest sens!

În rândurile următoare, vă invităm să descoperiţi în ce constă, mai exact, intervenţia, dar şi să înţelegeţi de ce satisfacţia celor care o aleg este deplină!

IMPLANTUL DENTAR, UN DINTE NOU ÎN NICI JUMĂTATE DE ORĂ!

„Implantul dentar a revoluţionat, în ultimii ani, domeniul medicinei dentare, prin îmbunătăţirea calităţii materialelor folosite, oferind astăzi posibilitatea restaurării estetico- funcţionale corecte.' -Dr. Ayman Abboud

Aşa se face că interesul pentru implantul dentar este în continuă creştere peste tot în lume! Dacă la finalul anului 2019, piaţa implantului dentar avea o valoare de peste 5 miliarde de dolari, specialiştii estimează că până în 2024, va ajunge la 8 miliarde de dolari.

Şi românii apreciază tot mai mult această soluţie, şi asta pentru că implanturile au astăzi o rată de succes de 98%, practic ele sunt acceptate uşor de organism şi nu creează pacientului senzaţia de „fals': „Evoluția tehnologică şi folosirea materialelor biocompatibile au facut ca timpul de intergrare a unui implant să fie mai scăzut şi rata de eşec a unui implant să fie sub 5%.' -Dr. Ayman Abboud

Tot datorită tehnologiei de astăzi, este nevoie de doar 20-30 de minute pentru inserarea unui implant, deci un timp relativ scurt. Implantul poate înlocui şi mai mulţi dinţi lipsă, doar că, în acest caz, timpul petrecut pe scaunul de la stomatolog.

IMPLANTUL DENTAR, SOLUŢIA MODERNĂ A PROTEZEI DENTARE

„Dacă până în urmă cu 10-15 ani, singura soluţie în cazul pierderii unuia sau a mai multor dinţi era realizarea unei punţi sau a unei proteze dentare, astăzi putem rezolva această problemă prin implanturi dentare care practic substituie dintele sau dinţii pierduţi, fără a mai fi nevoie să intervenim pe dinţii vecini.' -Dr. Ayman Abboud

Însă cum se ajunge astfel la un nou dinte? Prin introducerea unei rădăcini artificiale în os, după ce dintele s-a extras, urmând ca, prin intermediul unui bonț protetic, să se facă legătura dintre implant și viitoarea lucrare protetică. Deşi sună complex, este vorba, de fapt, despre o procedură minim invazivă, care se poate realiza doar cu ajutorul  unei  anestezii locale.

Rezultatul, ne spune doctorul Ayman Abboud, va fi unul extrem de natural. Un implant dentar este conceput în aşa fel încât să redea în proporţie de 98-99% funcţionalitatea unui dinte normal, dar şi să arate ca unul.

IMPLANTUL DIN TITAN, O LUCRARE PE VIAŢĂ

„Implanturile dentare sunt confecţionate din titan, material biocompatibil  cu ţesuturile cavităţii bucale. Implanturile dentare au diferite forme și lungimi pentru a  se  putea adapta nevoii fiecărui pacient.' -Dr. Ayman Abboud

Vorbim despre un material rezistent, folosit de peste trei decenii în medicina dentară. Calitatea iniţială a lucrării, dar şi grija ulterioară a pacientului fac ca implantul din titan pur să dureze chiar şi o viaţă, comparativ, de pildă, cu protezele dentare care trebuie înlocuite periodic, au nevoie de adezivi, aspecte care creează un disconfort suplimentar.

CÂT DE IMPORTANTĂ ESTE DANTURA PENTRU O SĂNĂTATE DE FIER

Dinţii lipsă şi, în general, orice problemă care ţine de dentiţie au efecte şi asupra sănătăţii noastre, dar şi asupra dinţilor rămaşi. Toate pot afecta masticaţia, dar şi digestia alimentelor. În timp, acestea duc la tulburări digestive, care pot deveni cronice. Gingiile, gâtul şi muşchii maxilari pot fi şi ei afectaţi, din cauza unui mod incorect de muşcare şi de masticaţie. Sunt probleme care subliniază, o dată în plus, necesitatea unei dentiţii care nu doar arată bine, ci este şi funcţională.

ALTE BENEFICII ALE IMPLANTULUI DENTAR

Pe lângă avantajele evidente, implantul dentar ajută în mult mai multe aspecte decât ne-am închipui:

-îmbunătăţeşte pronunţarea cuvintelor, printr-o dantură rezistentă pe termen lung

-vă protejează întreaga dantură, inclusiv dinții care nu sunt la vedere, pentru că un implant asigură susținerea necesară pentru toți dinții

-nu implică șlefuirea dinților vecini

-procedura nu este dureroasă

-recuperarea este relativ rapidă

-previne orice disconfort estetic și funcțional

PAŞI DE URMAT, DUPĂ INTERVENŢIA DENTARĂ

„Este important ca după inserarea implanturilor şi montarea coroanelor pacientul să vină la control regulat, la 6 luni, şedintă în care se va face un control, dar şi o igienizare profesională.' -Dr. Ayman Abboud

Este doar una dintre regulile pe care pacienţii trebuie să le urmeze după ce apelează la un implant dentar. Pe lângă fuziunea corectă dintre implant şi os, este esenţial să respectaţi și dumneavoastră anumite etape în refacere, precum: evitarea activităţilor fizice pentru o perioadă, evitarea tutunului, dar şi a băuturilor alcoolice, este necesară consumarea unor alimente cât mai moi, la temperatura camerei, dar şi  respectarea  igienei  orale,  acest lucru însemnând nu doar periaj zilnic, ci şi folosirea unui duş bucal.

Deşi, în general, cei mai mulţi pacienţi găsesc ca dezavantaj preţul unei astfel de intervenţii, trebuie să ştiţi că acest minus se diminuează, dacă ţinem cont că investiţia este pe termen lung. În plus, doctorul Ayman Abboud, alături de echipa sa de experți de la Smile Design, v-au pregătit servicii în rate, pentru ca rezolvarea problemelor dentare să devină  pentru dumneavoastră o prioritate!

Doar specialiştii pot determina dacă aveţi sau nu nevoie de o astfel de  intervenţie, dar şi ce riscuri există în cazul dumneavoastră, aşa că dacă simţiţi că este timpul schimbării, vă invităm la un control. Clinica Smile Design by doctor Ayman Abboud, a cărei poveste a început în urmă cu şapte ani, are o echipă de medici stomatologi a căror pasiune este să vă redea zâmbetul sănătos, prin intermediul celor mai noi tehnologii: „Medicii echipei noastre sunt pregătiţi la cele mai prestigioase centre şi societăţi de perfecţionare în domeniul medicinei dentare, atât în ţară, cât şi în străinătate, fiind astfel în cea mai bună măsură să vă trateze şi să vă satisfacă toate nevoile.' -Dr. Ayman Abboud

Pentru a afla detalii legate de preţuri, proceduri, dar şi pentru a programa o consultaţie:

-intraţi pe site-ul oficial: https://www.smiledesignbucuresti.ro/

-intraţi pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/smiledesignclinica/

-sunaţi la numărul de telefon: +4 0749 414 848

-scrieţi un mail, la adresa: [email protected]

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton