Implant dentar și Chirurgie dentară ghidată. Dental Experts: Noi începem acolo unde ceilalți se opresc

 bogdan.galca
.

Zâmbetul este salutul universal, înțeles în orice limbă și cultură, este gestul care poate influența felul în care ceilalți ne percep. Oamenii care au probleme dentare încearcă să le mascheze, dar specialiștii din clinica dentară Dental Experts vă pot ajuta să vă recăpătați încrederea și optimismul oferit de un zâmbet larg, impecabil.

O dantură funcțională și estetică nu trebuie să fie un privilegiu, ci o normalitate. Cu acest gând, fiecare membru din echipa Dental Experts creează constant soluții personalizate pentru fiecare paciențt care alege DOAR tratamente stomatologice de calitate.

Ne ghidăm activitatea după principii clădite în urmă cu mai bine de 50 de ani, când Prof. Dr. Dorin și Elisabeta Bratu au pus experiența ca piatră de temelie. O intervenție se desfășoară întotdeauna cu doi medici și minim 3 asistente, pentru a garanta pacientului condițiile optime de sterilitate și calitate a actului operator.

'Tratamentele stomatologice de chirurgie și implantologie ghidată garantează rezultate performante. Expertul este susținut de tehnologie digitală cu o precizie fără precedent în istoria stomatologiei să realizeze un tratament eficient. Pacientul are nevoie să trăiască o viață normală și de calitate. De aceea, tot ceea ce se întâmplă în clinica Dental Experts respectă pacientul și nevoile acestuia. ',  explică Prof. Dr. Bratu Emanuel, medic specialist în chirurgie dento- alveolară cu experiență de peste 25 de ani, fondator Dental Experts.

Durabilitatea este cel mai important factor care garantează munca în clinica noastră. De aceea, vreme de 2 ani după efectuarea unui implant, vom suporta orice cost legat de refacerea sau repararea lucrării. Astfel îndeplinim față de pacienții noștri promisiunea unui tratament de succes.  

Clinica stomatologică Dental Experts reușește să trateze cele mai complexe cazuri  datorită infrastructurii avansate și datorită experienței. Putem spune că știm să tratăm cele mai complexe cazuri pentru că le-am văzut pe toate și de aceea ne asumăm principiul nostru că ,,Noi începem unde ceilalți se opresc'. 

Specialiștii Dental Experts în chirurgie dento-alveolară cu o experiență de peste 50 de ani, garantează tratamentul și recuperarea excelentă a pacienților, asistați de un bloc operator modern, sală de recuperare pentru pacienți, aparatură de anestezie, aparat pentru inhalo-sedare și toate beneficiile unei clinici stomatologice all in one de top.

Experiența, dedicarea și răbdarea specialiștilor de la Dental Experts si-au pus amprenta asupra zâmbetulelor a mii și mii de pacienți și este onoarea noastră să transformăm vise în realitate și să fim parte din povestea celor mai sănătăase, funcționale și frumoase zâmbete.

Clinica stomatologică Dental Experts reușește să trateze cele mai complexe cazuri  datorită infrastructurii avansate. Echipa de medici este stabilă și permanent în dezvoltare profesională, echipa de tehnicieni este formată din 40 de profesioniști pentru ca fiecare pacient să obțină un vis împlinit. Politica clinicii stomatologice oferă transparență completă pentru pacient și un management organizatoric care să susțină un act medical de o calitate superioară.

Dacă îți dorești DOAR cel mai bun tratament stomatologic te așteptăm și pe tine la o consultație pentru a afla statusul tău dentar și pentru a-ți oferi soluția de care ai nevoie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton