E timpul să sărbătorești!

 advertising.ringier
.

Crăciun, Revelion – în decembrie sunt multe ocazii de sărbătorit. Există, de asemenea, oportunități de a oferi cadouri celor dragi. Dacă încă nu ai o idee de cadou sau abia începi să cauți cadouri, verifică oferta epantofi.ro. Sortimentul include nu doar pantofi, ci și genți de mână și nenumărate accesorii. Și dacă te răzgândești, ai 100 de zile să le returnezi!

Accesoriile elegante și practice sunt invariabil cele mai populare cadouri, iar o curea pentru pantaloni este mereu o idee bună. Modelele din piele se remarcă prin calitatea lor excelentă și se vor potrivi atât stilurilor elegante, cât și celor mai puțin formale. Dintre curelele pentru femei, modelul crocodil este acum considerat cel mai la modă. Sortimentul pentru bărbați, în schimb, este dominat de stilurile clasice și vintage.

Când temperatura scade afară, cine nu și-ar dori șosete drăguțe și calde? Este un cadou perfect, deoarece șosetele pot fi adaptate stilului destinatarului – pot fi decorate, de exemplu, cu motive amuzante. Șosetele sunt adesea vândute în seturi, care au în plus ambalaje frumoase, perfecte pentru un cadou.

Un ceas elegant este o altă alegere potrivită care poate fi pusă sub brad. Anul acesta, cele mai la modă sunt cele cu brățară de aur sau argint. Printre cadourile clasice și mereu de succes, trebuie menționate și portofelele și gențile cosmetice, fiind piese versatile și practice.

Un cadou elegant și atemporal este o geantă de mână. Merită să pariezi pe un model universal care va completă atât stilurile casual, cât și cele festive. Alege și variantele care au multe buzunare sau compartimente detașabile – datorită lor vei controla haosul și vei păstra toate lucrurile mărunte la un loc. Avantaj suplimentar? Gențile 3 în 1 sunt una dintre cele mai importante tendințe pentru acest sezon. Practice, confortabile și elegante – pare un cadou perfect!

Mai multe inspirații de sărbători te așteaptă în oferta platformei multibrand epantofi.ro!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton