De ce și cum să ai parte de rochia ta unicat creată de designerul de renume internațional: Elena Perseil

 advertising.ringier
.

Orice femeie își dorește să fie spectaculoasă atunci când merge la un eveniment. Să se simtă acea femeie remarcabilă și remarcată, extrem de confortabil în pielea ei și mai ales ca o vedetă pe covorul roșu, ca o zeiță din legende sau ca acea doamnă respectabilă și plină de eleganță. 

Indiferent de evenimentul la care participi, rochia ta este acel element important care poate face o diferență enormă în apariția și starea ta de spirit. 

În căutarea rochiei perfecte

În căutarea rochiei perfecte pentru un eveniment special, majoritatea femeilor sunt împărțite între dorința de a fi unice și de a purta ceva creat special pentru ele și opțiunea convențională de a cumpăra o rochie dintr-un magazin. 

Însă, ce se întâmplă când dorești ambele opțiuni? 

Aici intervine designerul Elena Perseil, un designer de modă de renume internațional care creează rochii unice, personalizate pentru fiecare clientă.

Elena Perseil este un designer de modă de renume care se concentrează pe crearea rochiilor de lux pentru evenimente speciale. Ceea ce o diferențiază de alți designeri este faptul că ea creează rochii personalizate, care sunt complet unice și adaptate la personalitatea și preferințele fiecărei cliente.

Și mai mult decât atât, acestea pot fi inspirate din creațiile ce au fost purtate pe cele mai renumite podiumuri de modă din lume. 

De ce să alegi o rochie creată de un designer de renume internațional?

Un prim motiv pentru care ar trebui să alegi o astfel de rochie este faptul că vei purta o piesă unică de îmbrăcăminte creată de un designer de top. Ce femeie nu își dorește asta, nu-i așa?

Alegând o rochie creată de Elena Perseil, vei avea garanția că nimeni altcineva nu va avea o rochie la fel ca a ta și că vei purta o rochie fascinantă, spectaculoasă, unică. Fiecare rochie este creată de un designer este special creată pentru clienta respectivă, având în vedere nu numai dimensiunile, ci și gusturile și preferințele acesteia.

În al doilea rând, o rochie creată de un designer de top va fi de o calitate superioară. Designerul lucrează numai cu materiale de cea mai înaltă calitate astfel încât fiecare rochie să fie perfectă. 

În al treilea rând, prin crearea unei rochii personalizate, designerul va putea să pună în valoare cele mai bune trăsături ale corpului tău și să mascheze orice imperfecțiuni. În acest fel, vei arăta și te vei simți incredibil în rochia ta.

Fii spectaculoasă îmbrăcând o rochie creată special pentru tine de designerul de renume interanțional: Elena Perseil

Așadar, dacă îți dorești să fii pur și simplu spectaculoasă atunci când mergi la un eveniment important pentru tine. Dacă vrei să atragi toate privirile și să te simți cu adevărat unică. Dacă vrei să poți acea rochie care să te reprezinte și să se așeze perfect pe formele corpului tău, accentuându-ți frumusețea. Atunci ai putea alege o rochie creată de designerul de renume internțional Elena Perseil. 

Simte-te specială și pune-ți în valoare frumusețea, unicitatea și stilul personal, purtând rochii de seară exclusiviste, elegante de lux, create de designerul Elena Perseil, un brand renumit la nivel internațional, prezent pe podiumurile de la Hollywood, Cannes și New York. Fie că participi la o nuntă, botez sau orice alt eveniment special, meriți să fii o apariție spectaculoasă și memorabilă. 

Lasă-te sedusă de materiale de înaltă calitate, broderii sublime și modele care îți pun în valoare formele corpului care sunt folosite în crearea acestor rochii fabuloase.

Designerul Elena Perseil a creat o gamă variată de modele care au făcut furori pe podiumurile internaționale și pe care le poți și tu purta, fiind adaptate perfect formelor corpului tău, personalității și dorințelor tale.

Fie că îți dorești o rochie lungă de seară, din dantelă sau cusută manual din materiale prețioase, poți fi sigură că vei găsi modelul perfect, care îți evidențiază frumusețea la cele mai înalte standarde.

Experimentează sentimentul unic al unei rochii couture de înaltă calitate, cusută la cele mai înalte standarde, personalizată în funcție de dorințele și forma siluetei tale, purtând rochii de seară unicat couture.

Alege din cele 300 de modele unicat sau creează-ți propriul model, pentru o experiență personalizată și unică. 

În atelierul Elena Perseil, vei avea parte de consiliere gratuită și recomandări personalizate, pentru a-ți croi rochia perfect adaptată siluetei, personalității tale dar și evenimentului la care vei participa.

Cum poți avea parte de o rochie creată de designerul Elena Perseil?

Tot ce ai de făcut este să contactezi designerul pentru a stabili o întâlnire. Aceasta poate fi în persoană, dacă locuiești în apropierea studioului de design al Elenei Perseil de pe strada Grigore Raducanu 6, sector 1 – București sau în online, prin intermediul site-ului web elenaperseil.com

În urma întâlnirii, ți se vor lua măsurile și veți discuta despre preferințele și gusturile tale. Pe baza acestor informații, va fi creată rochia ta unică ce te va reprezenta în totalitate și te va face să arăți pur și simplu ca vedetele de pe podiumurile de top ale modei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton