Cum să îl ajutați pe bebeluș în perioada de erupție dentară - Papa Bebe are soluții practice

 advertising.ringier
.

O nouă etapă din viața celui mic începe cu primii dinți apăruți. Chiar înainte ca aceștia să fie vizibili începe etapa în care saliva în exces, durerile de gingii, inflamația acestora, dar și stările de nervozitate sunt semnele clare despre ce va avea să vină. Cu câtă bucurie întâmpina părinții etapa diversificării și a erupției dentare? Cu produsele potrivite, cu puțin ajutor pentru cel mic totul va fi mai îmbucurător pentru ceea ce veți trăi. 

Erupția dentară, motiv să introduceți noi jucării în rutina celui mic 

Mulți știu despre jucăriile de dentiție, însă la fel de mulți le subestimează. Astfel, ajung să le considere doar accesorii fără de care se poate. Fiți atenți la astfel de detalii. Jucăriile de dentiție sunt speciale pentru că pot fi introduse în gură, ronțăite, fără risc ca în alte cazuri, de a înghiți praf sau bucăți de material deteriorat de uzură. 

Veți găsi spre exemplu la Papa Bebe set 2 jucarii dentitie din silicon. Căci dacă se împrietenește cu acestea, în cazul în care una ajunge să fie pierdută, fără grijă, aveți back-up. Jucăriile de acest gen au o formă prietenoasă, pot fi introduse în rutina celui mic începând cu 3 luni. Își va exersa astfel prinderea și se va juca până când va descoperi și că își poate calma gingiile ronțăind acel silicon moale. 

Este genul acela de jucărie bine gândită, cu o formă practică, cu o extensie ce permite ca jucăria să atingă în gură exact acele zone dureroase, unde senzația de a ronțăi este mai intensă. Vine în mai multe variante de culoare. 

Jucării și alte produse de la Papa Bebe pe care vă veți bucura să le descoperiți 

Papabebe.ro este e-shop-ul cu produse speciale pentru bebeluși. Veți descoperi aici lucruri practice pentru mămici încă din etapa lor de femei însărcinate și în toiul pregătirilor pentru venirea pe lume a bebelușilor. De la lenjerie intimă specială pentru mame sau femei care alăptează și până la jucării și accesorii pentru perioada de diversificare, Papa Bebe vă este alături cu soluții practice. 

Pentru etapa de erupție dentară veți dori să aflați despre jucăriile de dentiție, din silicon. Acestea nu conțin compuși chimici periculoși și adesea regăsiți în produsele din material plastic. Pentru unii bebeluși la fel de practice sunt și periuțele de dinți speciale pentru ei, de asemenea din silicon. Imediat după apariția primului dinte părinții introduc în rutina celui mic igiena orală. Periuța de dinți potrivită va fi una cu capăt zimțat. 

Tot aici veți găsi și alte forme ale jucăriilor de dentiție, ce pot fi ușor mânuite de bebeluși. Pot fi introduse în congelator, servite la rece, pentru că efectul de calmare a gingiilor inflamate este amplificat de senzația de rece. 

Și asta nu este tot. Papa Bebe vă ajută să fiți mai practici când gătiți și serviți mâncarea celor mici. Descoperiți aici cum să câștigați timp cu astfel de task-uri, bucurându-vă mai mult de orele petrecute în familie. 

Contact: [email protected]

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton