Cizmele sunt accesoriul de nelipsit pentru ținutele din tendințe. Află de ce!

 advertising.ringier
.

  Până acum câțiva ani, cizmele sau ghetele erau asociate numai cu anotimpurile friguroase, însă am asistat cu toții la schimbarea acestui lucru. Acum ele sunt un accesoriu de nelipsit în ținutele persoanelor care ascultă de noile tendințe în materie de fashion, iar faptul că se pot asorta cu orice: de la fuste și rochii, la jeanși, la pantaloni cargo sau chiar eleganți este un plus consistent, mai ales că poți jongla cu purtarea lor și în tot sezonul rece.

         Dacă ești în căutare unor cizme de damă, atunci ai ajuns în locul potrivit. Citind în continuare, vei descoperi care sunt tipurile de încălțăminte care se poartă acum și te vei putea orienta în sutele de modele, cum sunt cele de la Kalapod.net.

         Iată care sunt cele mai purtate cizme ale momentului:

         Cizmele cu toc stiletto

         Deși nu se numără printre cele mai practice și comode modele de încălțăminte, cizmele de damă tip stiletto oferă ținutei un mister nemaiîntâlnit și o eleganță cu totul de efect. Le poți asorta cu fuste plisate, fuste scurte de piele sau cu rochii lungi. Ele sunt gândite pentru lunile cu temperaturi modice ale anului, însă alături de pulovere și paltoane din materiale groase se pot purta cu ușurință și la temperaturi scăzute.

         Cizmele cu platformă

         La polul opus în ceea ce privește comoditatea, platforma oricărui tip de încălțăminte susține piciorul în mers, dar și dă o senzație de încredere în sine purtătoarei. Poți să combini cizmele cu platformă cu rochia la care ții cel mai mult, cu o pereche de jeanși skinny (în stilul ținutelor clasice, cu care nu vei da niciodată greș), dar și cu pantaloni evazați. Ultima ținută este abordată de toate fashionistele momentului și reprezintă o îndrăzneală în materie de modă.

         Cizmele din material textil

         Dacă până acum producătorii ne-au obișnuit cu cizme din piele ecologică sau naturală, cele din materiale textile, chiar în combinație cu porțiuni din piele, sunt alese în ținute acum, pentru că oferă un look de „nu m-am străduit prea mult astăzi, dar totuși arăt fabulos'. Pe acestea chiar le poți asorta cu orice, totul depinzând numai de culoarea pe care o au, dar cu siguranță îți vor ține de cald la plimbările pe care le vei face în acest sezon.

         Cizmele peste genunchi

         Continuând cu cu asortarea cizmelor pe timp de iarnă, ar trebui să ai în vedere și înnoirea garderobei tale cu o pereche de cizme peste genunchi. Acestea ajută și la factorul frig, evident, însă mențin eleganța oricărei ținute. Se asortează cel mai bine cu rochii lungi sau pot fi accesoriul de nelipsit în celebrele ținute formate din mai multe straturi, una dintre ele poate fi realizată ușor prin: colanți groși, maletă pe gât, rochie cu decolteu în V, un cardigan și un palton în cazul în care îți desfășori mai mult afară activitatea în acea zi.

         În concluzie, indiferent de hainele pe care vrei să le porți, câteva stiluri de cizme sunt esențiale de avut în colecția proprie, pentru că îți vor face viața mai ușoară și vei putea să stârnești multe complimente și întrebări despre ținuta ta.

Sursa foto: pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton