Artistry lansează o gama de skincare curată, trasabilă și vegană

 advertising.ringier
.

Noua gamă Artistry Skin Nutrition™ funcționează ca suplimente pentru piele pentru a aborda 5 cerințe cheie nutriționale pentru piele și pentru a îmbunătăți în mod semnificativ aspectul sănătos al acesteia.

Asa cum corpul are nevoi nutriționale pentru a fi sănătos, la fel are și pielea pentru un aspect sănătos. ArtistryTM introduce o colecție diferită de orice altă linie de îngrijire a pielii  – produsele Artistry Skin NutritionTM, care funcționează ca suplimente pentru piele. Noua linie de îngrijire a pielii curată, trasabilă și vegană, este susținută de cercetare de ultimă generatie și conține fitonutrienți, pentru a oferi frumusețe sănătoasă – fără compromisuri. 

Fiecare produs include ingrediente de la fermele Nutrilite™, un lider mondial în vitamine și suplimente alimentare pe bază de plante, care sunt trasabile de la semințe la piele, pentru a se asigura puritate, siguranță și eficiență. Aceste soluții de îngrijire a pielii vizează nevoile fiecărei persoane și lacunele nutriționale ale pielii, astfel încât să poată crea un regim de înfrumusețare personalizat care este exact ce trebuie, de fiecare dată. 

Promisiunea Artistry™ Healthy Beauty

Atunci când pielea are ceea ce are nevoie pentru a arăta și a se simți sănătoasa, este mai capabilă să se protejeze și să-și repare aspectul – să arate și să se simtă radiantă. Lansarea Artistry Skin Nutrition™ se bazează pe experiența combinată, de 145 de ani a celor doua branduri: Artistry si Nutrilite. Oamenii de știință din Artistry™ au descoperit că pentru un aspect sănătos al pielii e nevoie să abordăm cele 5 cerințe nutriționale cheie ale acesteia: purificare, echilibrare, reconstrucție, hidratare și protecție. Produsele Artistry Skin Nutrition™ au fost create pentru a funcționa ca suplimente pentru piele și îndeplinesc aceste cerințe, și pentru a îmbunătăți aspectul sănătos al pielii cu un regim simplu de urmat. Toate produsele Artistry Skin Nutrition™ sunt formule vegane*, cu ingrediente pure, sigure și procese de fabricație perfecționate. Acestea sunt promisiunile tuturor produselor Artistry Skin Nutrition™ și consolidează adevăratul sens al Artistry™ Healthy Beauty.

Dezvoltat de știința avansată a pielii + fitonutrienti

Fitonutrienții sunt la baza formulelor Artistry™ și sunt cel mai bun mod de a ajuta la crearea produselor de înfrumusețare eficiente. Ori de câte ori este posibil, Artistry™ apelează la cea mai de încredere sursă de plante – fermele Nutrilite™ – pentru ingrediente puternice și curate, și amplifică superstarurile naturii cu o știință inovatoare a pielii creând produse care oferă rezultate reale și vizibile.

Personalizat pentru Tine

Sub marca Artistry™ fiecare poate găsi produsele de care are nevoie. Formulele Artistry™ sunt create cu tehnici de ultimă generatie, pentru a oferi soluții specifice pentru nevoile unice ale fiecărei persoane, pe baza unei baze de date de peste 32.000 de fețe diverse din întreaga lume. Aceasta este experiența profund personalizată a Healthy Beauty.

Descoperă Artistry Skin Nutrition

Produsele de îngrijire a pielii Artistry Skin Nutrition™ abordează 5 cerințe cheie nutriționale ale pielii cu regimuri complete care includ un produs de curățare, toner și cremă hidratantă pentru față. Fiecare pas funcționează ca un supliment pentru piele pentru rezultate reale, vizibile. 

Începeți să vedeți diferența cu un aspect mai neted, revitalizat si radiant – aspectul universal dorit al frumuseții sănătoase. Produsele Artistry Skin Nutrition™ sunt vândute exclusiv prin rețeaua de distribuitori Amway. Vă invităm să vizitați www.amway.ro pentru mai multe informații sau pentru a contacta un distribuitor.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton