Anul acesta, fii tu Moș Crăciun pentru părinții tăi! Răsfață-i de sărbători cu cadouri inedite de la FineStore!

 advertising.ringier
.

Indiferent de vârstă, sărbătorile ne amintesc tuturor de copilărie. De mirosul de cozonac, de sarmale și alte bunătăți pregătite cu multă grijă de mamele pricepute, de zarva din Ajun și râsetele și voia bună din ziua de Crăciun, iar lista poate continua cu amintirile fiecăruia dintre noi. Sărbătorile reprezintă cea mai bună ocazie să le oferim părinților noștri momente la fel de frumoase precum cele din copilărie!

Și ce imagine poate fi mai frumoasă de sărbători decât cea a părinților încântați de faptul că toți copiii le sunt alături la masa festivă? Poate cea în care își desfac cadourile cu emoțiile specifice unor copii! O astfel de senzație o creează încă de la prima vedere coșurile cadou pregătite cu măiestrie de specialiștii FineStore. Ai peste 100 de modele de coșuri cadou din care să alegi unul potrivit să însenineze chipul părinților tăi! Coșurile cadou conțin, în general, cel puțin o băutură alcoolică rafinată, alături de delicii fine de peste tot din lume, menite să creeze un adevărat ritual de răsfăț pentru cei care te-au crescut cu atâta grijă.

Călătorii senzoriale oferite părinților, cu FineStore

Anul acesta îți poți invita părinții alături de tine într-o adevărată călătorie senzorială de Crăciun, fără să treceți pragul casei. Tatăl tău te poate însoți la un pahar de vorbă și de vin celebru italian, precum sortimentele Masi, care va aduce nu doar gust, ci şi emoţie în degustare, sau puteți porni într-o călătorie aromatică inedită, menită să dezvăluie secretele bunului gust franțuzesc, prin arome fructat-florale, nuanţe citrice şi atingeri de condiment specifice coniacului Frapin.

Cu siguranță, mamei îi dorești ce-i mai bun, așa că îi poți împărtăși sentimentele tale în cel mai savuros mod cu putință, alături de celebrul lichior Mozart, ce îşi extrage esenţa delicioasă din boabe de cacao premium, ciocolată belgiană, fructe şi cele mai bune boabe de cafea Arabica. Mozart stăpâneşte pe deplin secretele răsfăţului aromatic absolut, pe care mama ta îl merită din plin!

Iar dacă știi că la masa de sărbători te vei întâlni și cu frați, surori, cumanți sau cumnate, atunci când alegi cadourile pentru părinții tăi, te poți lăsa inspirat și de oferta bogată a celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România. Pe FineStore găsești orice îți dorești în materie de licori alese, de la băuturi tradiționale, vin, vodkă, rom, gin, whisky, tequila coniac și până la șampanie și nu numai.

Printre miile de produse comercializate de FineStore se regăsesc mărci cunoscute peste tot în lume, precum Shanky’s Whip, Tequila Rose, Malibu, Nucky Thompson, Bruno Vespa, Masi, Foss Marai, AH Riise, Matusalem, Dictador, Au Vodka, Mont Blanc Vodka, June by GVine, Canevel, Lambrusco sau Gosset.

Este bine de știut că livrarea se face în una-două zile lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate, și ai transport gratuit pentru comenzi ce depășesc 199 de lei, dar și posibilitate de retur în 45 de zile! Sărbători frumoase alături de cei dragi!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton