Andreea Bălan a fugit de acasă la 18 ani: ”Nu îmi mai plăcea cum se ocupa tata de mine. Am vrut să îmi iau cariera în mâini”

 Calin Maria Bianca
.

Andreea Bălan a fugit de acasă la 18 ani. Toată lumea o știe pe frumoasa artistă, însă puțini știu lucruri din trecutul ei, cât și despre începutul carierei sale muzicale. Frumoasa blondină duce o viață așa cum și-a dorit întotdeauna, dar pentru a ajunge aici a făcut un pas important pe când a devenit majoră. Deși nimeni nu s-ar fi așteptat la asta, îndrăgita cântăreața a fugit de acasă fiindcă nu-i mai plăcea cum se ocupa părintele ei de ea. Ba mai mult, atunci a fost momentul când a decis să se ocupe singură de carierea ei muzicală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan are un succes colosal pe plan profesional și se bucură de reușitele sale. Deși din exterior pare a fi ușor, îndrăgita artistă a trecut prin numeroase suișuri și coborâșuri de-a lungul anilor pentru a ajunge în acest punct. Discretă când vine vorba de trecutul ei, mai ales de începutul carierei, de data aceasta a fost mai sinceră ca niciodată.

balan-1balan-1

Frumoasa artistă a dezvăluit un detaliu pe care nimeni nu-l știa și, ce-i drept, nu mulți se așteptau să fi făcut așa ceva. Mai concret, la vârsta de 18 ani a decis că este momentul să își ia viața în mâini, astfel că a plecat de acasă și și-a luat propriile decizii, fără a mai ține cont de părerea celor din jurul ei.

Citește și: De ce nu și-a refăcut Andreea Bălan viața după divorțul de George Burcea:'Nu e atât de simplu'

Citește și: Cum a schimbat-o divorțul pe Andreea Bălan:'Nu mai strâng nimic, nici banii. Acum îi cheltui'

Citește și: Cum au aflat Petrică și Ela de la Mireasa că vor fi părinți pentru prima dată:'Nu ne așteptam, ne-a luat prin surprindere'

Citește și: Indemnizația de creștere a copiilor în 2023:Ce schimbări apar de la 1 ianuarie

Andreea Bălan a fugit de acasă la 18 ani

Da! Andreea Bălan a fugit de acasă la vârsta de 18 ani și nu s-a sfiit să facă public acest lucru. Artista a dezvăluit că acela a fost punctul culminant în cariera ei, fiind momentul în care a început să își gestioneze sigură deciziile și viața. Cu teamă și cu multe griji, frumoasa artistă a reușit, iar acum este mai mândră ca niciodată de tot ceea ce a făcut, fără a avea regrete.

„S-a ocupat tata până la 18 ani, apoi am fugit de acasă și am început să mă ocup singură. Nu mai îmi plăcea cum se ocupa tata de mine. Aflasem că banii din Andre se cheltuiseră, nu mai era nimic. Mie mi se părea o nedreptate. Am vrut să îmi iau cariera în mâini. Să mă ocup singură. Să pot să-mi gestionez singură banii.

(…) Nu aș fi fost astăzi cine sunt. E simplu. A fost o lecție. Acum știu. La vremea respectivă, evident că am luat-o ca pe o dramă.(…) Fiecare greșeală din trecut te-a ajutat să ajungi omul de azi. Dacă tatăl meu investea la vremea respectivă în terenuri sau în case, aș fi fost o milionară și nu aș fi avut ambiția de a continua ceea ce am început atunci. Eu din sărăcie am vrut să mă mențin și să revin la ceea ce fusesem.'a povestit Andreea Bălan în podcastul lui Gojira.

Despre fuga de acasă a Andreei Bălan în cartea 'Cheia succesului meu'

Andreea Bălan nu a ezitat absolut deloc să vorbească despre fuga ei de acasă la vârsta de 18 ani. Artista abia atunci a văzut ce înseamnă cariera în domeniul muzical. Și-a gestionat singură grijile, nevoile, problemele, cât și banii, asta pentru a face față la tot. Au fost perioade în care lacrimile își făceau simțită prezența pe fața ei, însă cu toate astea nu s-a oprit. A continuat să lupte, până când a ajuns în punctul în care să trăiască viața mult visată, alături de cele două fiice ale sale.

Avea 19 ani şi după o copilărie şi-o adolescenţă sacrificate în schimbul popularităţii şi a unei posibile bunăstări. muncea degeaba. Copil muncitor mai ceva ca o furnicuţă. Andreea ajunsese să plătească de ceva vreme greşelile părinţilor săi naivi. Au semnat, fără să conştientizeze repercusiunile sale, un contract de impresariat păgubos şi strict. După câteva luni de management chior, Andreea înlocuise dezamăgirea cu lipsa de încredere în familia sa. Mai precis aproape non-stop se certa cu tatăl ei. M-a alarmat spunându-mi hotărât: 'Vreau să mă mut în Bucureşti'. A doua zi am rezervat un apartament cu chirie în Bucureşti. Departe de familia ei, a învăţat să trăiască. S-a maturizat singură şi a ajuns prin propriile puteri un artist consacrat.', a relatat Marius Gavrilă, fostul ei impresar, momentul în care artista și-a deschis aripile.

Și colega ei de trupă, Andreea Antonescu, a fugit de acasă

Ei bine, nu doar Andreea Bălan a avut un început de carieră tumultuos care a început să meargă bine abia atunci când a fugit de acasă. Și Andreea Antonescu, colega ei de trupă, a trecut printr-un episod asemănător. Pe atunci, artista a avut un scandal monstru cu regretatul ei tată, astfel că a luat decizia de a-și vedea de viața ei și viitorul ei cum știa mai bine. Drept dovadă, trecerea anilor au demonstrat că ambele au luat deciziile corecte, ajungând să fie cunoscute pentru talentul lor.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton