Andra, Marius Moga și Zob feat. Nicole Cherry în bătălia pentru HITul lunii Carrefour. Află cine „spală și vase nu doar păcate”!

 advertising.ringier
.

Cele mai mici prețuri din piață la mii de produse beneficiază în luna mai de cele mai mici HITuri interpretate de cei mai mari artiști. Andra, Marius Moga și Zob feat. Nicole Cherry se duelează în melodii pentru a obține titlul de cel mai mare HIT în campania Carrefour care se desfășoară până la finalul lunii. 

În toată această perioadă românii pot să-și găsească produsele preferate la prețuri antiinflație. Plus, se bucură de un mecanism de votare a HITulul preferat care le poate aduce vouchere de cumpărături cadou în valoarea de 100 de euro clienților care participă

Ce spun cei patru artiști care trebuie să câștige susținerea clienților și să-i convingă să le voteze melodia în platforma campaniei Luna HIT?

Am ascultat ce au făcut și ceilalți și hiturile sunt chiar reușite, dar parcă tot al meu îmi place mai mult. Eu am făcut HIT-ul cum l-am simțit eu, pe sufletul meu.' spune Andra, diva cu voce de aur pentru care căutarea hitului lunii cu cele mai mici prețuri e floare la ureche.

https://lp.carrefour.ro/lunahit/#/testimonial/andra 

Marius Moga este unul dintre concurenții acestui challenge extraordinar, care au pornit în căutarea hitului lunii pe placul tuturor. Poate pare că e o joacă de copil pentru un artist precum Marius, dar când te lupți cu Andra și Zob feat. Nicole Cherry, nu e așa ușor: „Eu nu spun că am făcut cel mai bun HIT, că am competiție serioasă aici, dar se simte vibe-ul ofertelor încă de la prima notă', mărturisește Marius care nu se ferește să cânte despre faptul că spală și vase nu doar păcate – uite aici 

https://lp.carrefour.ro/lunahit/#/testimonial/moga .

Dacă pentru Andra, dragostea trece prin stomac, iar pentru Moga, nu trebuie să fie Crăciun ca să găsească cel mai mic preț, ei bine, pentru Zob feat. Nicole Cherry e despre cât de mult pot să umple un „cărucior pe patru roți'. Ca să-mi mărească șansele să câștige această competiție, Zob a știut la cine să apeleze. Așa s-a format un duo incredibil, Zob și Nicole Cherry, care a pornit în căutarea hitului lunii cu cele mai mici prețuri. „…ne-a ieșit un hit, mama, ce hit! Aer curat numai bun de votat!' se laudă Zob și Nicole.

https://lp.carrefour.ro/lunahit/#/testimonial/zobnicole 

„Luna mai este Luna HIT la Carrefour, de aceea vrem ca pe toate canalele noastre să se audă același refren, care spune că aici «găsești prețul cel mai mic. GARANTAT!» iar clienții să se distreze ascultând și votând HIT-urile cântate de Andra, Marius Moga și Zob feat. Nicole Cherry. Și asta, în timp ce își caută produsele de care au nevoie printre ofertele aniversare', menționează Narcis Horhoianu, Director de Marketing Carrefour România. 

Concret, Carrefour a pregătit oferte de neoprit și cele mai mici prețuri la mii de produse, garantat, conform Regulamentului promoției. În cadrul campaniei, în fiecare zi de miercuri, mii de produse din toate categoriile sunt alese pe criterii ce țin de calitate, de importanța lor în coșul săptămânal de cumpărături sau de popularitate, și incluse în platforma Luna HIT.  *Clienții pot achizitiona aceste produse promoționale din orice hipermarket, supermarket și magazin Express aflat în lista magazinelor participante, inclusă în Regulamentul campaniei

Totodată, beneficiază de prețuri promoționale, prin platforma de loialitate Act For Good, și produsele din categoria marcă proprie. Printre acestea se numără TEX – marca proprie de îmbrăcăminte, gamele de produse de îngrijire personală, îngrijire bebe, curățenie, casă, auto și grădină. Prețuri mai mici sunt și la produsele vedetă din gama electrocasnicelor, cum ar fi televizoare, aspiratoare sau mașini de spălat.

La finalul lunii mai, toți clienții care au votat HITul cel mai popular vor intra într-o tragere la sorți, în cadrul căreia au șansa de a câștiga unul dintre cele 100 de vouchere de 100 de euro, bune de cheltuit în Carrefour.

Dacă stați cu ochii pe Carrefour veți găsi și alte campanii precum top 100 Produse HIT și Bonul de Weekend, pentru că retailerul gândește promoții constante și măsuri antiinflație prin care oricine poate să își cumpere brandurile preferate la cele mai avantajoase prețuri.  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton