5 parfumuri pentru femei, potrivite pentru sezonul toamnă-iarnă 2022

 bogdan.galca
.

Atunci când cumpără un parfum, femeile iau în considerare mai multe criterii. Pe lângă un miros frumos, un parfum trebuie să se potrivească mereu cu personalitatea femeii, dar și cu sezonul în care este purtat. Astfel, atunci când vorbim de sezonul toamnă-iarnă, trebuie să ne concentrăm atenția asupra parfumurilor care au în compoziția lor note puternice și lemnoase. Iată câteva exemple pe care să le încerci:

  1.  Scandal – Jean Paul Gaultier

Parfumul Scandal întruchipează perfect feminitatea pariziană printr-un amestec floral și dulce al aromelor sale. Notele de grepfrut, gardenie, miere și patchouli, care se amestecă într-un mod echilibrat cu subtonurile calde, adânci și lemnoase oferă o senzație rafinată, puternică și jucăușă în același timp.

Notele de fructe sunt cele care se resimt încă de la primele secunde ale aplicării parfumului pe piele, în timp ce, ulterior, o notă distinctivă de miere vine să îmblânzească și să aducă o căldură aparte acestui parfum.

Datorită ambalajului său inedit, proiectat în formă sculpturală de picioare feminine, parfumul Scandal de la brandul Jean Paul Gaultier este potrivit atât pentru a fi oferit cadou în acest sezon, cât și pentru a-ți completa colecția personală de parfumuri. 

  1. Bright Crystal – Versace

Parfumul Bright Crystal de la Versace debutează cu accente proaspete și intense de fructe citrice, acompaniate cu tonuri zemoase de rodie. Notele de mijloc de bujori, magnolie și flori de lotus își fac și ele simțite prezența, făcând din acest parfum un „must-have' al sezonului.

Datorită aromelor sale, acest parfum este de o simplitate seducătoare, motiv pentru care este considerat semnătura femeilor contemporane ce preferă mirosurile fine, care ies în evidență într-un mod subtil.

  1. Black Orchid – Tom Ford

Parfumul Black Orchid de la Tom Ford captează atenția cu un amestec inedit de trufă neagră și ylang, amestecate cu bergamotă proaspătă și coacăze negre. Aceste note de vârf, în completarea cărora vin și notele de iasomie franceză, fac din acest parfum unul energizant și puternic, potrivit pentru un sezon rece.

Notele de mijloc, de gardenie, lotus, tonuri fructate și orhidee se încorporează uimitor în aroma parfumului, în timp ce notele de bază, de tămâie orientală, chihlimbar și patchouli echilibrează într-un mod deosebit celelalte note din componența acestui parfum. El oferă femeilor care îl poartă o încredere aparte, fiind potrivit pentru cele cu o personalitate puternică.

  1. Alien – Mugler

Un parfum care exprimă strălucire și splendoare, Alien de la brandul Mugler este unul dintre preferatele femeilor încă de la debutul său în 2020. Notele de top de piper roz și minerale sunt condimentate, puternice și au un miros aparte, lucru care îl face potrivit pentru sezonul rece. Celelalte note de floare de lotus și syringa accentuează delicatețea parfumului și îi oferă o aură aparte de romantism și feminitate.

La final se întrepătrund două arome intense și aromate: ambra albă și lemnul de hinoki, care oferă persistență parfumului timp îndelungat pe piele.

  1. Libra – Yves Saint Laurent

Conceput pentru femeile libere care pornesc în cucerirea întregii lumi, Libra de la Yves Saint Laurent este un alt parfum care trebuie încercat în acest sezon. Compoziția olfactivă a acestui parfum prezintă dualitatea dintre genul feminin și cel masculin, datorită notelor de top de bergamotă, mandarine și lavandă, caracteristice ambelor genuri. Notele de mijloc de flori de portocal, iasomie și orhidee, alături de notele de bază de boabe de tonka, vanilie și chihlimbar oferă o senzație aparte de confort și căldură, potrivită pentru vremea rece.

Preferat de femeile care au o atracție pentru calitate și opulență, Libra de la Yves Saint Laurent cu siguranță își va face loc și în colecția ta de parfumuri.

Indiferent că preferi parfumurile florale, subtile sau cele lemnoase, puternice, te poți inspira din lista noastră și îți poți întregi colecția cu cel pe care îl consideri potrivit pentru tine.

Sursă foto: freepik.com

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Douglas

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton