3 sfaturi pentru a-ți transforma stilul în această iarnă

 bogdan.galca
.

Pe măsură ce zilele devin tot mai scurte și temperaturile scad, iar vremea este din ce în ce mai mohorâtă, este timpul să-ți pui la punct garderoba de iarnă. Una dintre cele mai importante probleme în ceea ce privește moda în sezonul rece este cum să te îmbraci confortabil, cu haine călduroase, fără a-ți compromite total stilul și, mai ales, fără a aloca un buget uriaș în acest sens. 

Iată mai jos câteva sfaturi care te vor ajuta să-ți transformi garderoba de iarnă astfel încât să arăți șic în orice zi a săptămânii.

Ieși din zona de confort

Multe dintre noi avem branduri preferate în toate aspectele vieții, de la haine la electronice, de la bijuterii la televizoare. Uneori, mai ales în materie de modă, acest lucru poate însemna să intri într-o rutină personală. Soluția în acest sens este să ieși puțin din zona de confort. Este chiar un lucru recomandat, mai ales că, în ceea ce privește ținutele de iarnă, poți cădea ușor în aceleași capcane repetitive zilnice. 

Încearcă să investești în câteva piese originale pentru iarnă, de la branduri pe care nu le-ai folosit până acum, de exemplu, cele de modă durabilă, care produc haine și încălțăminte în mod etic, din materii prime de cea mai bună calitate. 

Fă întotdeauna un calcul al raportului calitate-preț. Este recomandat să investești într-o pereche de cea mai bună calitate de ghete de iarna pentru dame, pentru că vei avea garanția confortului sporit în zilele foarte reci. 

Folosește piese care pot fi incluse în mai multe ținute

Unii oameni nu au o problemă în a se îmbrăca zilnic cu același tip de haine, abordând o așa-numită uniformă, de exemplu, jeanși, tricou alb și geacă de motor. Însă, multe dintre noi nu se simt prea bine dacă repetă ținutele frecvent și consideră că acesta este un semn al lipsei unui stil. 

De fapt, să te îmbraci șic, să ai stil nu înseamnă să ai ținute noi de fiecare dată când mergi undeva. Ideea este să ai un anumit număr de piese adaptabile, care pot fi incluse în mai multe ținute variate, astfel încât să pară că ai o garderobă uriașă. 

Regula este ca orice piesă ce poate fi integrată în minimum trei ținute diferite să rămână în garderoba ta de bază. Un exemplu poate fi o geacă de piele, indiferent de stil, bomber, motor ori chiar sacou, o jachetă din lână de bună calitate sau o pereche de ghete cu toc. Găsește croiala care ți se potrivește și poartă acele piese ori de câte ori poți, în combinații variate. 

Mizează pe accesorii pentru o garderobă de iarnă șic

Poate suna ca un clișeu, dar nimic mai adevărat. Accesoriile pot oferi unei ținute o notă de originalitate. În sezonul rece, uneori, din cauza intemperiilor și a temperaturilor scăzute, ești nevoită să dai prioritate funcției și să pui stilul pe locul al doilea. Poți arăta în continuare șic, dacă alegi piese clasice și adaugi o eșarfă în culoarea sau imprimeul preferat, dar și o pereche de mănuși și cizme ori botine fanteziste. Nu uita de bijuterii, dar, pentru că în general ținutele sunt în straturi, alege mai degrabă un stil minimalist. În acest caz, mai puțin înseamnă mai mult cu un colier sau cercei statement.

Indiferent de sezon, atunci când este vorba despre garderobă, încearcă să porți ce îți place și să rămâi fidelă stilului tău personal, dar și să găsești modalități noi și distractive de a-ți combina piesele preferate. Stilul are foarte mult de-a face cu încrederea în sine, așa că exersează modalități de a ajunge la această atitudine. Odată ce te vei simți mai încrezătoare, îți va fi mult mai ușor să alegi articolele potrivite și să te simți bine în pielea ta în fiecare zi.

Sursa foto: Pixabay

(P) Material publicitar realizat împreună cu Deichmann

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton