Usi batante dressing traforate

 advertising.ringier
.

Cu toții ne dorim o casă amenajată astfel încât să pară desprinsă din revistele de specialitate. Cu toate acestea, de multe ori, spațiul pe care îl avem la dispoziție nu este tocmai unul generos, și de aceea ne mulțumim să ne resemnăm și să trecem mai departe. Dar, gata, STOP! Este timpul să îi oferi locuinței tale mai mult stil, eleganță, personalitate, voce, prin folosirea unor elemente de decor care să iasă imediat în evidență.

Un dressing ca o bijuterie

Majoritatea reprezentantelor sexului frumos adoră două lucruri: hainele și amenajările interioare. Din păcate, pentru cele care locuiesc la bloc, este mai dificil să reușească să aibă dressing-ul dorit, din motivul pe care l-am expus ceva mai sus. Cu toate acestea, specialiștii în amenajări interioare susțin că este nevoie doar de puțină imaginație și mult bun gust pentru a reuși să îți vezi îndeplinită această dorință. Și, dacă vrei un dressing cu personalitate, avem chiar și o sugestie pentru tine, una care te va cuceri cu siguranță: usi batante dressing traforate. Ți-am stârnit interesul? Atunci hai alături de noi pentru a discuta despre cum poți avea dressingul perfect, și unul deloc anonim și care să nu aibă pic de stil, fiind doar o altă piesă de mobilier din dormitorul matrimonial. 

Un look aparte

Dormitorul matrimonial este locul unde te odihnești și reușești să îți încarci bateriile pentru o nouă zi plină de provocări. De aceea, piesele de mobilier de aici trebuie să fie unele care îmbină un design frumos și relaxant pentru ochi, și o bună funcționalitate. Ai ales cu atenție patul, noptierele, masa de toaletă, dar la dressing parcă ai vrea altceva. Da, știm cum este, și tocmai de aceea ți-am propus ideea de a folosi usi batante dressing traforate. Chiar și în condițiile în care spațiul nu este unul care să îți lase loc de multă 'joacă', reușești cu ajutorul lor să obții un look aparte. Rezultatul este unul cu atât mai spectaculos dacă ai posibilitatea unei întregi încăperi pe care să o folosești drept dressing, dar se potrivesc perfect și în cazul în care spațiul nu este în avantajul tău. 

Armonie în întreaga încăpere

Cuvântul de ordine după care trebuie să te ghidezi este unul singur: armonie. De aceea, o sugestie bună pentru tine ar putea fi acele dulapuri înalte, cu uși batante traforate. Asigură-te că dulapul se încadrează perfect în spațiul pe care îl ai la dispoziție, iar acele uși traforate se află în deplină armonie cu celelalte piese de mobilier și elemente de decor pe care le-ai ales pentru a oferi personalitate acestei camere. 

De-a gata sau la comandă?

Ești deja hotărâtă că vrei usi batante dressing traforate pentru șifonierul tău? Perfect, atunci rămâne și întrebarea: de-a gata sau la comandă? Evident, în acest caz decizia îți aparține, pentru că tu știi cel mai bine spațiul pe care îl ai la dispoziție, și decizi în funcție de acesta. Oricum ar fi, nu se poate să nu găsești modele care să îți atragă atenția și care să se potrivească perfect. În orice caz, nu uita că un dressing bun are voie de trei zone obligatorii: zona pentru rafturi, zona pentru sertare și, evident, zona pentru umerașe.

Accesoriile unui dressing

Există mai multe accesorii de care un dressing are nevoie, chiar și în condițiile în care spațiul nu este unul foarte generos. Hai să le descoperi alături de noi, pentru a ști cum să faci comanda unei astfel de piese de mobilier, sau cum să o alegi pe cea potrivită dintr-un magazin de mobilă sau site de specialitate de pe internet.

Suport pentru umerașe

Evident, acesta nu are cum să lipsească, și acesta este de fapt o bară rotundă – mult mai întâlnită, sau chiar ovală. Bara superioară este perfectă pentru a așeza cămăși, rochii, geci, tricouri, sacouri, în timp ce cele inferioare sunt rezervate pentru fuste sau pantaloni. Se economisește mult spațiu așa, deci nu are cum să lipsească. 

Sertare pentru haine

Un dressing bine organizat este unul în care încap mai multe haine, chiar dacă spațiul pe care îl avem la dispoziție nu este unul care să impresioneze. Sertarele pentru haine sunt foarte utile, iar pentru maximum de eficiență este nevoie ca piesele vestimentare să fie organizate pe categorii. În partea de jos a dressing-ului se găsesc și sertare mai mici, unde pot fi depozitate lenjeria intimă, șosetele, batistele, dresurile și multe altele. 

Suport pentru pantofi

Deși nu este obligatoriu, un dressing poate fi prevăzut și cu un suport pentru pantofi. De regulă, acesta este amplasat sub suportul de haine, dar sunt cazuri în care este amenajat sub formă de sertar cu grilaj. Cu toate acestea, un pantofar ar fi mult mai indicat, deoarece este o variantă mult mai practică în cele mai multe cazuri. 

Corpuri de iluminat

Un dressing are nevoie de corpuri de iluminat în preajma lui, sau dacă este posibil, de propria sursă de iluminare. În acest caz, benzile cu led care sunt poziționate direct pe rafturi reprezintă o soluție foarte eficientă. 

Recomandările specialiștilor

În afară de calitatea materialelor folosite la fabricarea dressing-ului, frumusețea ușilor acestuia, mai sunt și câteva aspecte asupra cărora specialiștii în domeniu ne atrag atenția că ar trebui să le acordăm mai multă atenție. Astfel, ai mare grijă la dimensiunea acestuia, să fie ușor de folosit și să aibă funcționalitate și compactitate. Și un mic sfat de final: adâncimea rafturilor nu trebuie să treacă de 60 de m, iar lățimea lor să nu depășească 90 de cm.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton