Un DJ renumit își promovează noua piesă cu imagini de la festivalul UNTOLD

 Stamen Diana
.

E cam la fel de fiecare dată: după ce se termină punem in funcțiune un cronometru imaginar și numărăm zilele rămase până la următorul moment în care dansăm până la epuizare, ridicam mâinile in aer, share-uim zâmbete și ne facem noi prieteni. Asta e starea de așteptare pană la viitorul festival. 

Din fericire, aceasta perioadă de timp e umplută de tot felul de noi release-uri care reușesc, pentru câteva minute să te plaseze exact acolo, in fața, la Mainstage. Unul dintre cei mai aclamați producători ai noului val, Don Diablo a reușit să-și construiască o reputație solidă în cultura dance actuală, devenind un artist de A-List. 

Olandezul a anunțat lansarea unui album nou, a unui turneu mondial în 2020 și intenționează să-și lanseze primul Comic Book, iar lista poate continua.  Cu o serie de track-uri monumentale lansate în ultimii ani, producătorul olandez are un catalog impresionant de producții proprii și versiuni remix, fiecare piesă în parte oferind un sound și o experientă diferită. 

Live set-ul de anul trecut de la UNTOLD a venit cu o premieră: „WE ARE LOVE”. La sfărșitul săptămănii trecute a fost lansat oficial acest single, teaser-ul video de promovare fiind live-ul olandezului din Mainstage-ul ediției aniversare UNTOLD 2019. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton