Adela Popescu a început să asculte sfaturile Danei Budeanu. A postat pe Instagram o poză în bikini

 Cica Cristina
.

Adela Popescu a avut o apariție total neașteptată pe rețelele de socializare. Și-a surprins fanii cu o imagine într-o apariție sexy.

Adela-Popescu-2-1Adela-Popescu-2-1

Adela Popescu are o siluetă de invidiat, cu toate că a trecut prin două nașteri. Dovada este ultima fotografie postată pe Instagram, unde a avut o apariție mai sexy ca niciodată.

Rareori o vedem pe Adela Popescu în astfel de ipostaze, însă de data aceasta a reușit să-și surprindă fanii și nu numai. Artista apare întinsă pe pat, numai în bikini și fără sutien, scrie cancan.ro.

Andreea mi-a cumpărat zilele trecute un autobronzant sugerându-mi discret că am pielea albă și că ar fi bine să îl folosesc. Persuasivă cum o știu, în seara asta m-a și sunat.

– După scrub faci duş și te ștergi bine, bine. Când ești complet uscată dai cu sprayul.

Mare atenție! Nu dormi cu pijamale groase cu manșete, chiloți tetra și șosete, că rămâi cu urme și arată ca naiba.

– Bun! Hai te pup și ne vedem mâine! Zic eu. Un gând nu-mi da pace, însă. De unde știe cum dorm eu îmbrăcată?', a scris soția lui Radu Vâlcan pe Instagram.

Dana Budeanu a menționat la un moment dat că de când a devenit mama nu prea mai e sexy și ar fi cazul să redevină.

Adela Popescu se simte împlinită

„În ultimul timp mi s-a spus mai mult ca niciodată că sunt frumoasă.
Mă și blochez la astfel de complimente căci nu am fost învațată cu ele. De regula ‘ce draguță ești’, ‘ce energie bună ai’, ‘ce om bun și echilibrat’, îmi sunau extrem de familiar, însă ‘ce frumoasă ești’ auzeam maxim cu referire la calitatea mea umana.

Acum, nici nu stiu ce să zic, să fie vorba de tunsoare, de culoarea părului, de machiajul bun? Sau de toate câte puțin plus un strop de… împlinire”, a scris Adela Popescu pe Instagram în urmă cu câteva săptămâni.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cum și-a surprins Adela Popescu cei doi copii. Vedeta s-a topit toată! Momentul neașteptat a fost imortalizat

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton