Taraful Viorel Bogateanu readuce la viață muzica de odinioară, într-un spațiu de lux, Restaurantul D’all Class din Călărași (P)

 Oana Tonca
.

Ibiza a ajuns la Calarasi. Complexul de lux Dall Class este o oază de relaxare cu iz occidental, piscine imense cu sezlonguri relaxante, saloane de evenimente elegante, Spa, hotel, loc de joacă pentru copii, si multe alte facilități, cum doar in complexurile de lux poți intalni.

Servicii la superlativ, gastronomie delicioasa, preparate senzationale si muzica de calitate isi asteapta clientii in fiecare seara, intr-un decor de poveste si o atmosfera de excepție.

Weekend de weekend, organizam seri romanesti cu muzica de odinioara cantata cu eleganta si un stil aparte de Viorel Bogateanu si Taraful. Sarmul serilor de vineri si sambata, este reprezentat de acordurile de țambal, vioară si acordeon, care trezesc amintiri de neuitat in randurile celor prezenți.
Ritmuri muzicale care păreau demult apuse, au fost readuse la viata de Taraful Viorel Bogateanu.

Va asteptam la Restaurant Dall Class din Calarasi, pentru seri speciale, pline de muzica buna!

Contact si rezervari, la telefon 0738.740.222
www.viorelbogateanu.com
Facebook: Taraful Viorel Bogateanu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton