(P) Opțiunea perfectă pentru casă dumneavoastră poate fi faianță stil parchet!

 advertising.ringier
.

Există un motiv în spatele enormei popularități pe care o au atins-o plăcile ceramice, adică gresia și faianța în lumea construcțiilor. Astăzi, cu greu ne putem imagina construirea unei case care în momentul aplicării finisajelor, să nu regăsim și gresie sau faianță, în special pentru bucătarii și bai. 

Pentru accesibilitate, varietate și ușurința în utilizare pe care astfel de plăci ceramice le oferă, în mod cert vor păstra un loc extrem de important în lumea construcțiilor pentru o perioadă foarte lungă de timp. 

În momentul în care o persoană dorește finisarea locuinței, există extrem de multe posibilități, iar gresia și faianța se numără printre cele mai favorite. 

Există extrem de multe avantaje pentru care puteți alege gresia și faianța pentru locuința dumneavoastră, avantaje pentru care cu siguranță vor rămâne produse favorite pentru utilizarea în utilizarea diverselor spații dintr-o locuință și nu numai, deoarece gresia și faianța sunt favorite și în cadrul sediilor firmelor sau companiilor, în cadrul instituțiilor publice și de stat și lista poate continua. În plus, gresia și faianța sunt materiale cu o vastă istorie în spate, existând studii care au confirmat faptul că, plăcile ceramice au fost utilizate chiar cu mii de ani în urma. 

Astfel, există extrem de multe avantaje ale utilizării gresiei și faianței în general

Accesibilitate – plăcile sunt extrem de accesibile. Prețul gresiei sau faianței, poate porni de la câteva zeci de lei pentru un metru pătrat și poate crește în funcție de aspecte precum mărimea unei placi, modelul, calitatea materialului și lista poate continua. Tocmai de aceea, indiferent de bugetul pe care îl aveți, puteți să vă renovați locuința cu cele mai noi modele de gresie și faianță. Aceste plăci, reprezintă de departe un înlocuitor perfect, mult mai accesibil la acele materiale scumpe. Dacă vă place marmura, dar nu doriți să o folosiți că opțiune din pricina prețurilor ridicate, plăcile de gresie sau faianță pot reprezenta alegerea favorită. Pur și simplu alegeți-le pe cele care arată conform dorințelor pe care le aveți și în acest fel, vă veți putea bucura de o locuință exact pe placul dumneavoastră.

Varietate – nu există alte materiale de acest fel, care să fie disponibile într-o varietate atât de mare. Le veți găsi în tot felul de culori, modele, texturi și tipuri diverse, și chiar puteți găsi și achiziționa accesând magazinul online Gudart.ro, faianta stil parchet. În funcție de nevoile dumneavoastră specifice, le puteți alege pe cele mai potrivite, pur și simplu, în funcție de preferințele pe care le aveți. Plăcile destinate pentru pereți, adică faianța, de exemplu, sunt destul de diferite față de plăcile destinate pardoselii, adică gresia. Că și construcție, gresia este mult mai groasă și mai solidă în comparație cu faianța, datorită faptului că este aplicată pe podea, ceea ce înseamnă că, va trebui să suporte o greutate mult mai mare, precum și anumite șocuri, astfel încât, în momentul în care vă cade un obiect greu pe jos, riscul de spargere să fie unul cât mai mic. 

Aplicare – procesul de instalare a altor materiale de construcție este destul de lung și probabil destul de greoi. Ei bine, acest lucru nu este valabil și pentru plăcile ceramice, pentru gresie sau pentru faianță. Dacă discutăm despre o mână de lucru profesionistă și pereți sau podele gata pregătite pentru aplicarea gresiei sau faianței, timpul de lucru efectiv este unul foarte scurt, iar de exemplu o bucătărie de dimensiuni normale, poate fi gata în numai o zi sau două.

Curățare – trebuie să aveți grijă cu privire la modul în care se curăță peretele vopsit cu lavabilă sau podeaua o podea din lemn sau parchet. Prea multă expunere la apă și materialul cu siguranță se va strica. Odată ce își fac apariția acele pete de murdărie, curățarea acestora ar fi, de asemenea, o sarcină destul de greoaie și chiar dăunătoare dacă nu este făcută corespunzător. Totuși, în cazul gresiei și faianței, lucrurile stau extrem de bine. Fiind vorba despre plăci ceramice care sunt lucioase la suprafață, murdăria se va curăța extrem de ușor, iar apa sau umezeala excesivă, nu va dăuna sub nici o formă. De departe, gresia și faianța sunt materiale extrem de ușor de curățat. 

Rezistent la apă – aceasta este probabil cea mai bună caracteristică a plăcilor ceramice de gresie sau faianță. Acestea sunt impermeabile la efectele apei, prin urmare sunt utilizate pe scară largă în băi, bucătării, dar există situații în care sunt montate și în living-uri, holuri și chiar spatii exterioare. Niciun alt material de construcție din aceeași gamă de prețuri și din aceeași categorie estetică nu se poate lăuda în acest fel, cu rezistența la umezeală. 

Chiar și dacă vă numărați printre aceia care sunt pasionați de lemn și preferați parchetul din lemn sau placaje din lemn pentru pereți, gresia și faianța oferă o alternativă bună, existând modele care imită perfect parchetul și textura lemnoasă. Astfel, veți putea combina extrem de bine utilul cu plăcutul și vă veți putea bucura de materiale durabile și extrem de ușor de curățat.

Acestea fiind spuse, gresia și faianță sunt materiale foarte importante pentru locuință dumneavoastră, iar dacă vă numărați printre aceia care sunt în căutarea celor mai bune soluții în materie de plăci ceramice, puteți accesa cu toată încrederea magazinul online Gudart.ro

Accesând Gudart.ro, puteți descoperii o gamă foarte variată de tipuri de gresie și faianță, placi ceramice care imită parchetul, marmură și o mulțime de alte modele, de diverse culori și texturi, mate, lucioase și așa mai departe. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton