Șapte semne că partenerul tău nu te merită

 Stamen Diana
.

Sunteți într-o relație de ceva timp și, chiar dacă nu sunt tensiuni între voi, ai început să ai îndoieli că lucurile sunt așa cum ar trebui pentru a fi fericiți împreună. Tu faci eforturi pentru ca momentele voastre să fie perfecte, însă din partea lui nu vezi niciun efort. Și atunci începi să te întrebi și să cauți semne că partenerul tău nu te merită, pentru a ști dacă relația voastră poate continua. 

Partnerul tău nu te provoacă

A fi cu cineva nu înseamnă doar să te bucuri de compania lui.  Este vorba de a trece prin viață împreună și 'provocarea partenerului de a fi o persoană mai bună prin îndeplinirea obiectivelor'. La fel, Jasmine menționează că acest lucru include și susținerea obiectivelor și a viselor. Ambii parteneri ar trebui să sprijine aceste obiective și să se ajute reciproc la realizarea visurilor pe care le au împreună.

Partenerul tău minte

Minciuna nu este niciodată bună când te afli într-o relație bazată pe încredere. „Când ai pierdut încrederea pe care o ai în partenerul tău, e greu să o recuperezi”. Jasmine explică faptul că acest lucru poate însemna că încrederea ta în cineva s-a schimbat, ceea ce la rândul lui ar putea schimba dinamica relației tale și modul în care fiecare persoană se tratează una pe cealaltă.

Trebuie să îți ceri scuze pentru comportamentul partenerului

„Dacă ați fost vreodată într-un grup de oameni și au rămas uimiți de ceva ce partenerul tău a spus sau a făcut, și ar fi trebuit să vă cereți scuze pentru comportamentul lui”. Nu numai că acest lucru este rău pentru relația ta, dar pune o presiune asupra partenerului care trebuie să ceară scuze, ceea ce nu este niciodată bun pentru psihic.

Partenerul tău are o perspectivă diferită despre ceea ce își dorește

La fel ca primul punct, a fi într-o relație pe termen lung înseamnă a construi o viață împreună, care poate fi dificilă dacă nu vă aflați pe aceeași pagină. Dacă „partenerul tău nu dorește să-și îmbunătățească situația în viață, dar tu o faci”, acesta ar putea fi un semn că nu ești pe aceeași lungime de undă cu cel care vezi viitorul tău.

Faci eforturi, dar partenerul tău nu

Relationships require effort on both sides, including organising date nights and birthday activities. „If you find yourself planning all of the activities that you do together, your partner might not deserve all of the effort that you put in to the relationship. You remember birthdays, anniversaries, and holidays and already have the perfect party outfit and supplies ready for next Valentine’s day.”

Relațiile necesită eforturi de ambele părți, inclusiv organizarea de întâlniri și activități de aniversare. „Dacă vă gândiți că vă planificați toate activitățile pe care le faceți împreună, partenerul ar putea să nu merite tot efortul pe care l-ați implicat în relație. Vă amintiți zilele de naștere, aniversările și sărbătorile și aveți deja echipamentul perfect de petrecere și consumabilele pregătite pentru următoarea zi de Valentine. ”

Partenerul vă respinge dorința de intimitate

„Inițializarea sexului este un echilibru foarte delicat”. Când o persoană se apropie de cealaltă, există un potențial enorm pentru rănire și respingere. Dacă aceasta este o problemă în relația dvs., este ceva ce ar trebui să tragă un semnal de alarmă și de a vă gândi imediat că partenerul dvs. nu te mai iubește în acest fel.

Partenerul tău trece cu vederea când vă simțiți la pământ

Ca și cum ați fi pe aceeași pagină în ceea ce privește scopurile, partenerul dvs. ar trebui să recunoască când vă simțiți la pământ și aveți nevoie de puțină siguranță. „Tragerea dvs. din gaura depresiei în care ați căzut este stresantă pentru o relație. Este chiar mai stresantă pentru un cuplu atunci când un partener ignoră sentimentele celuilalt”. Poate fi într-un moment în care aveți nevoie de celelalte jumătăți ale celeilalte și dacă acestea nu sunt acolo pentru dvs., acest lucru poate face stresul și mai mare.

FOTO: pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton