Meghan Markle a făcut furori în Australia cu niște botine de toamnă pe care și le poate permite oricine

 Stamen Diana
.

Toți fanii cuplului regal au fost cu ochii pe cei doi în această săptămână, mai ales de când s-a aflat că aceștia vor fi părinți. Prințul Harry este fericit din cale-afară că va deveni tată pentru prima dată. Meghan Markle a purtat o pereche de botine de toamnă cu care a facut furori în turul regal, în Australia.

Meghan Markle a fost văzută purtând o rochie făcută de un designer celebru și cerceii Prințesei Diana, dar în una din zile, aceasta a optat pentru o ținută casual. Meghan Markle a fost văzut cu o pereche de botine de toamnă adorabile.

La aeroportul Dubbo, unde ea și Meghan Markle au fost prezenți, Ducesa de Sussex a purtat o cămașă oversize albă, un sacou gri și o pereche de jeans negri cu o pereche fabuloasă de botine de la J. Crew.

Încălțămintea Ducesei de Sussex costă aproximativ 178 de lire și sunt unele dintre cele mai confortabile pe care aceasta le-a purtat. Stocul de botine de la J. Crew este deja epuizat online.

Citește și: Meghan Markle a refuzat să mănânce un aliment. Ducesa de Sussex s-a temut pentru sarcina ei

Citește și: Meghan Markle a primit un cadou inedit de la un copil, în Australia. Ducesa de Sussex a fost impresionată

FOTO: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton